domoticasysteem, the art of living, moresenz

Innovatief domoticasysteem | Moresenz

In één klap verliefd op deze woning! Een keuken om bij weg te dromen, een waanzinnig uitzicht en een lichtinval waar je u tegen zegt. Dit indrukwekkende penthouse valt niet alleen op door de moderne architectuur en inrichting, maar ook door de prachtige verlichting en krachtige audiosystemen die zijn aangesloten op één slim domoticasysteem van Crestron. Met één druk op de knop kan je het hele huis bedienen, van het afstemmen van de verlichting tot het laten zakken van de zonwering. En dat allemaal via het innovatieve domoticasysteem van Moresenz, het bedrijf dat jou voorbereidt op de toekomst.

domoticasysteem, the art of living, moresenz

Onontdekte mogelijkheden

De oprichters van dit mooie, jonge bedrijf hadden beide een passie voor verlichtingstechniek en stonden te trappelen om de wereld kennis te laten maken met veel onontdekte mogelijkheden in deze markt. Om de beleving compleet te maken, wordt er een totaalpakket aangeboden op het gebied van verlichting, audio, video en domotica. Op deze manier kunnen alle wensen van de klant tot in de perfectie worden uitgevoerd. Ze werken met de beste merken zodat ze altijd de kwaliteit kunnen garanderen waar om gevraagd wordt als het gaat om domoticasystemen in de high end living.

Contrast versus blenden

In dit project is gewerkt met inbouwspots van Fengári en speakers van Bowers & Wilkins. Daarnaast is een slim domoticasysteem van Crestron geprogrammeerd, waardoor de bewoners met één druk op de knop hun huis kunnen ‘bedienen’. Dit moderne penthouse is compleet voorzien van een prachtig lichtplan, zodat je voor iedere setting de gewenste lichtbundels kunt creëren. De krachtige speakers zorgen voor loepzuivere muziek in iedere ruimte. De hoge plafonds doen niets af aan de akoestiek, omdat goed is nagedacht hoe dit te ondervangen. De speakers zijn subtiel zichtbaar, zoals de twee boven de keuken op de houten wandbekleding. Hier met een accentuerende kleur. In de living is gekozen voor matchende boxen qua kleur, zodat ze mooi wegvallen in de ruimte.

 

Tekst: Moresenz
Fotografie: Moresenz

____

Meer projecten bekijken van Moresenz?


moresenz

Moresenz

Met unieke combinaties van verlichting, audio, video en domotica zorgen voor échte belevingen die al je zintuigen prikkelen.

__
Meer informatie over Moresenz?