Donkere badkamer met Hongaarse punt

De Eerste Kamer Badkamers

De Eerst Kamer staat bekend om het ontwerpen en realiseren van de meest hoogwaardige badkamers, zowel op esthetisch als op praktisch vlak. Iedere badkamer die zij opleveren is volledig afgestemd op de leefstijl van zijn gebruikers en voldoet daarnaast al hun wensen. Het maakt niet uit welke stijl jou aanspreekt, De Eerste Kamer weet altijd iets betoverends te creëren. Deze schitterende zwarte badkamer is daar het ultieme bewijs van. Er is goed naar de wensen van de opdrachtgevers geluisterd en dat heeft geresulteerd in een badkamer met een karakteristieke Hongaarse punt tegen de muur, waardoor de badkamer een eigen karakter heeft gekregen.

De kleur zwart

Deze stijlvolle badkamer straalt een en al elegantie uit. Dit komt door het veelvuldige gebruik van de kleur zwart. Zwart ziet er luxueus uit en creëert een warme, intieme sfeer. Het geheel oogt rustig en niet te overdadig, waardoor de aandacht volledig naar de gebruiker uitgaat. Alleen het vrijstaande ligbad is wit, wat ervoor zorgt dat dit onmiddellijk de blikvanger van de ruimte wordt. Daarnaast beschikt de badkamer over een ruime inloopdouche, een chic wastafelmeubel en subtiele woonaccessoires. Alle elementen samen, dragen het ontwerp. Hierdoor kunnen we spreken van een doordacht totaalconcept.

Hongaarse punt

Het draait in deze donkere badkamer om de details. Een goed voorbeeld daarvan is de Hongaarse punt tegen de muren. Het maakt dat de muur niet enkel zwart is, maar dat er iets gebeurd. De Hongaarse punt zorgt er dan ook voor dat het ontwerp meer diepgang heeft gekregen. Daarnaast is gekozen voor Vola kranen in het chroom, zijn de meubels van DEK-Design gebeitst en geolied en heeft het fonteinkraantje een omgedraaide uitloop. Al met al zijn de bewoners erg gelukkig met het eindresultaat, alles klopt en voldoet volledig aan hun wensen.

Ben je benieuwd naar wat De Eerste Kamer voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met het bedrijf op.

Editor: Media Team

Datum: 16-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living