Donkere keuken, Dauby, deurbeslag, exclusief, kookeiland, hoogwaardig materiaal

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Donkere keuken in landelijk design | Dauby

Deze prachtige woning is volledig naar ontwerp van de bewoners gerealiseerd. Er komt duidelijk een landelijk-industriële stijl terug in het interieur. Ook in de donkere keuken komt deze sfeer onmiskenbaar naar voren. Dit project is in samenwerking met Wonen Landelijke Stijl en ’t Hoogehuys gerealiseerd. Dauby leverde in dit project niet alleen het deurbeslag, maar is ook verantwoordelijk voor de tegels achter het fornuis.

Bijzondere combinatie

De keuken van deze woning is een echte eyecatcher. Er is een bijzondere combinatie gemaakt met ijzer, glas, hout en composiet. Het keukeneiland staat centraal in de donkere keuken. De hoeken van het eiland zijn van glas, waardoor het meubel een unieke uitstraling krijgt. Daarnaast hebben de houten lades een laagje van ijzer gekregen, wat zorgt voor het industriële effect.

Stoer maar sfeervol

Het deurbeslag in de donkere keuken is afkomstig van Dauby. Er is een combinatie gemaakt tussen verschillende uitvoeringen uit de collectie. Zo beschikken de kasten over vierkante knopjes in Ruw Brons, die mooi passen bij de warme tinten van het hout. Voor de grepen op het eiland is gekozen voor Ruw Metaal. De ruwe uitstraling van de grepen sluit dan weer perfect aan bij het stoere werkblad. De keuken bevat veel elementen die misschien niet meteen opvallen, maar wel zorgen voor een sfeervolle look.

Donkere keuken, Dauby, deurbeslag, exclusief, kookeiland, hoogwaardig materiaal

Uitgebreid assortiment

Dat Dauby gespecialiseerd is in bijzonder raam- en deurbeslag is ondertussen niet onbekend. Maar dat het bedrijf daarnaast ook nog een groot aanbod heeft aan keukenaccessoires en tegels, is voor velen misschien nog een verrassing. Door deze combinatie van producten is het bedrijf in staat om een totaalpakket aan te bieden. Op deze manier kan het interieur in dezelfde stijl worden opgeleverd. In deze donkere keuken komt deze combinatie van producten duidelijk naar voren, waardoor de ruimte tot in de details klopt.

Tekst: Dauby
Fotografie: Hagemeier fotografie

___

Donkere keuken, Dauby, deurbeslag, exclusief, kookeiland, hoogwaardig materiaal

___

Meer projecten bekijken van Dauby?