Donkere raambekleding; om toe te passen in ieder modern of industrieel interieur

JASNO

Wanneer het interieur opnieuw ingericht wordt moet allereerst rekening gehouden worden met de vloeren, muren en meubels. Hierna komen pas de woonaccessoires, terwijl dit vaak de echte sfeermakers zijn. Ze zorgen ervoor dat de ruimte persoonlijk wordt en voorzien in een toegankelijke uitstraling. Eén van deze accessoires is de raambekleding. Deze zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Naast lichte raamdecoratie, produceert JASNO ook donkere shutters en Jaloezieën. Deze typen raambekleding zullen zeker niet misstaan in een modern of industrieel interieur 

De nieuwe woontrend 

De vraag naar zwarte raamdecoratie is enorm in populariteit gestegen. Het interieur mag tegenwoordig stoerder en modern zijn. Dan kom je dus al vrij snel uit bij de shutters en jaloezieën van JASNO. Heb je een industrieel interieur, dan zullen metershoge zwarte shutters bijvoorbeeld erg goed bij de inrichting staan. En wanneer je de voorkeur hebt voor een modern interieur creëren zwarte jaloezieën een extra strakke en minimalistische beleving.  

Spelen met licht 

Wanneer je beschikt over een grote, lichte ruimte, dan zal de donkere raambekleding erg goed tot zijn recht komen. Natuurlijk is het zo dat donkere tinten ervoor kunnen zorgen dat het interieur er kleiner uit komt te zien, maar als je kunt spelen met lichtinval dan wordt het probleem al gauw verholpen. Daarnaast is het ook mogelijk om de lamellen te kantelen, waardoor je kunt spelen met de lichtinval. Ook hierdoor zal het vertrek ruimtelijker ogen.  

Donkere tinten 

De raambekleding van JASNO is te verkrijgen in een mooie selectie donkere tinten zoals Matte Black, Traffic Grey en Dark Chocolate. Daarnaast zijn ze gemaakt van Paulownia hout, dat een isolerende werking heeft. De raamdecoratie speelt dus in op de trends, ziet er schitterend uit en is erg praktisch. Het is een ware verrijking van ieder interieur.  

Editor: Media team

Datum: 23-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO