Donkere tegels, RAW Stones, Tegels, Vloeren, Tegelvloer, Natuursteen

  • RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK | Baarlo

Vloer met donkere tegels | RAW Stones

Veel woningen en ruimtes zijn inmiddels voorzien van RAW Stones vloeren, welke supereenvoudig in ieder vertrek passen. Want of het nu een strak kantoorpand betreft of de entree van een woonboerderij, RAW Stones passen overal. Door natuurlijke pigmenten en grondstoffen zijn de tegels niet van echt te onderscheiden en dankzij de combinatie van gewicht en dikte is er een mega brede toepassing mogelijk. Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam en slijtvast, waardoor het steen jaren meegaat, zo ook in deze prachtige woning met donkere tegels.  

Donkere tegels

In deze woning zijn de donkere tegels van RAW Stones, welke prachtig combineren met het overige interieur. Doordat onder andere de keuken is gerealiseerd met hout als basis ontstaat er een mooie verbinding wat betreft natuurlijke materialen. Daarbij zijn de stoffen van de bank en het kleed ook prachtig met de rest van de binnenzijde van het huis, waardoor er een warme sfeer en uitstraling is gerealiseerd.

Donkere tegels, RAW Stones, Tegels, Vloeren, Tegelvloer, Natuursteen

Duurzaam en slijtvast

De tonen die gebruikt zijn voor deze woning zijn Concrete, Mud en Fossil. Het zijn ruwe, aardse tonen die de sfeer en gezelligheid versterken en tegelijkertijd duurzaam én slijtvast zijn. Raw Stones ontwikkelt de mooiste vloeren die compleet afgestemd zijn op het ieder interieur.

Donkere tegels, RAW Stones, Tegels, Vloeren, Tegelvloer, Natuursteen

 

____

RAW Stones, natuurlijke vloer, stenen vloer

 

Meer projecten van RAW Stones bekijken?

____

Tekst: RAW Stones
Fotografie: RAW Stones