Door maatwerk werd privé spa mogelijk op unieke plek!

Alpha Wellness Sensations

Het kuststadje Anglet was in het begin van de 20e eeuw een populaire badstad voor de jetset. Het golfterrein werd hier geopend in 1927! Nu is het vooral gekend als surfersparadijs, met elf Atlantische surfstranden. De kustpromenade is bezaaid met hotels en surfscholen. Landinwaarts herken je de grandeur van weleer nog in de vele villa’s die het stadje rijk is. In één van deze klassieke woningen wilden de eigenaars graag genieten van de deugden van een privé spa. Bij voorkeur buiten, maar het ruime zwembad palmt de hele tuin in… Vandaar dat Alpha Wellness Sensations met het originele idee kwam om de sauna in te bouwen onder het trappenhuis!  

Privé spa, home wellness, The Art of Living

Eyecatcher 

Deze privé spa is een echte eyecatcher en voegt een modern accent toe aan de statige residentie. De voorwand is bijna volledig uit glas en verder afgewerkt met ceder. Mooi symmetrisch met het terras staat in het midden de aluminium omkadering van de deur. Binnenin voeren hemlock en ayoushout de toon. Twee traditionele saunalampen zorgen voor de sfeer. Om de lange, smalle ruimte optimaal te gebruiken, werd een saunaoven achter elke zijwand geplaatst. Hierdoor krijg je op het kleine oppervlak een groots effect. De lange ligbank in de privé spa compenseert op die manier ook het lage plafond van 165 cm. Het fantastische uitzicht op het zwembad krijg je er gratis bij. Dit unieke project bewijst dat er geen grenzen zin aan de mogelijkheden en dat Alpha Wellness Sensations een ster is in maatwerk leveren. 

Meer over Alpha Industries 

Het team van designers, technische specialisten en productiemedewerkers zorgt voor een perfect product en desgewenst op maat. De specialisten hebben slechts één doel voor ogen: de klant zorgeloze wellnessgeneugten bezorgen zodat lichaam en geest er optimaal wel bij varen. Ze ontwerpen, produceren en monteren met een garantie voor kwaliteitscontrole op elk niveau. De productie gebeurt volledig in huis en aldus kan hoogstaand vakmanschap aan een concurrerende prijs worden aangeboden. Het beste bewijs van de populariteit van hun sauna-, infrarood-, hammam– en spafaciliteiten wordt geleverd door de vele klanten die hun tevredenheid kenbaar maken. Op hun website tref je een indrukwekkend en omvangrijk portfolio dat dit bewijst.

Editor: Media team

Datum: 09-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living