DØR

Welkom bij DØR, een toonaangevend Nederlands interieurmerk. Bij DØR streven we ernaar om internationaal bekend te staan als dé specialist in het designen en produceren van metalen industriële deuren in het midden-hoog segment.

Informatie over DØR


previous arrow
next arrow

Onze kernwaarden omvatten de kracht van creativiteit en vakmanschap. We leggen de nadruk op het aangaan van verbindingen met klanten die een creatief DNA bezitten. Bij DØR werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en streven we naar een uniek ontwerpesthetiek dat aansluit bij de persoonlijkheid van onze klanten.

DØR staat synoniem voor een exclusieve en verfijnde collectie deuren. Onze deuren worden vervaardigd met de meest verfijnde materialen, en we bieden een breed scala aan elegante kleur- en glasopties, waardoor elke deur een uniek statement wordt in het interieur.

Onze missie bij DØR is het verrijken van binnenruimtes met onze diverse maatwerk creaties. De strakke belijningen, overvloed aan daglicht en gebruik van rijke materialen dragen bij aan een omgeving waarin de eindgebruiker volop kan genieten van de ruimte.