tuin met zwembad , StudioSiebers, the art of living

  • Studio Siebers Tuinontwerpers
  • Renseweg 52
  • 5425 PE De Mortel

Dorpstuin met zwembad | Studio Siebers

Aan de voorkant tref je een prachtige, witte villa met een mooi rood pannendak. De statige voordeur met lang handvat en het stalen hek verraden al subtiel dat het hier gaat om een smaakvolle woning met luxe afwerking. Verder is de voorkant introvert: een hoge heg en gesloten raambekleding. Deze bewoners verbergen een exclusieve dorpstuin met zwembad en ultieme beleving! Deze dorpstuin is volledig ommuurd, maar volledig aangekleed met groen voor een krachtig accent. Een pergola markeert het terras, waar je alleen het beste tuinmeubilair vindt mét een original Green Egg. De credits voor de tuin gaan naar Studio Siebers.

tuin met zwembad , StudioSiebers, the art of living

Zwembad

Feit: een tuin til je instant naar ongekende hoogte als je er een zwembad laat aanleggen. Dat hebben deze bewoners goed begrepen. Een groot en luxe zwembad domineert deze tuin op een goede manier. Het zwembad is aan alle vier zijdes aangestraat, waardoor je eigenlijk een gigantisch terras krijgt. Als je toch wat meer ingetogen wil zitten, is dat ook mogelijk. In het grasland is ook een zitplek gecreëerd met maar liefst twee luxe, moderne watervallen. Doordat de tuin volledig ommuurd is, ervaar je hier veel privacy en dat is ook meteen luxe!

tuin met zwembad , StudioSiebers, the art of living

Kleur

Deze tuin met zwembad is opgemaakt met subtiel kleurgebruik. Een paar subtiele paarse bloementoppen zijn daar het voorbeeld van. Verderop in de tuin treffen we in dezelfde kleurschakering lavendel en groot stuikgewas met prachtige roze koppen. De achterwand van de watervallen is afgewerkt met natuursteen waar duidelijk een oranje accent in ligt. Dit statement piece komt terug onder de overkapping met lamellendak. Ook daar is een wand met natuursteen geplaatst met dezelfde look. En ook daar maakt luxe meubilair het geheel helemaal af.

 

 Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Studio Siebers

___

Moderne tuin, Studio Siebers, The Art of Living

___

Meer projecten bekijken van Studio Siebers?