previous arrow
next arrow
Slider

Douglas & Jones

Douglas & Jones maakt in samenwerking met verschillende partners en hun jarenlange ervaring nieuwe projecten. De tegels lopen vooruit op de nieuwste trends en zijn het begin van een nieuw interieur.

Voor wanden en vloeren met karakter

Douglas & Jones is de verbindende factor wanneer het gaat om uw interieur en exterieur. Door de tegels worden deze ruimtes aan elkaar verbonden of juist gescheiden, alles is mogelijk. De collectie is erg ruim en zorgt daarom voor een groot assortiment waardoor er voor elke woning, maar ook elke stijl een bijpassende tegel te vinden is. De tegels zijn natuurlijk functioneel en ook geschikt als wandtegels. Daarnaast heeft het bedrijf samenwerkingen met vtwonen en Studio Piet Boon en hierdoor zorgen zij voor unieke ontwerpen en mogelijkheden.

Karakteristieke buitenvloeren

De tegels zijn functioneel en zorgen er daarom voor dat deze in het interieur en exterieur gebruikt kunnen worden. Samen met vele specialisten zijn de tegels ontworpen en gecreëerd en daarbij is aan alle details gedacht. Door de Outdoor collectie welke nauwsluitend aansluit op de andere collecties kan je interieur verlengd worden naar buiten.

One by one

De serie One by One van Douglas & Jones is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen.

Motto by Mosa

De ontwerpers van Mosa ontwikkelden in nauwe samenwerking met Douglas & Jones een gloednieuw merk; Motto by Mosa. Dutch design vloer- en wandtegels, speciaal voor de badkamer en vloeren van woonkamers, keukens en hallen. Door het unieke samenwerkingsverband zijn de ‘Motto by Mosa’-tegels binnenkort te zien en verkrijgen in zestig showrooms in Nederland.

____

Meer projecten van Douglas & Jones bekijken?

Exclusieve tegels

Douglas en Jones hebben weer een prachtige one by one collectie gepubliceerd. Deze exclusieve tegels zijn van hoogwaardig kwaliteit en bruikbaar in ieder interieur.

De meest unieke tegels

Tegels op wanden en/of vloeren kunnen de sfeer van de ruimte ontzettend bepalen. Daarom is de keuze voor tegels in je woning een belangrijke keuze.

Penthouse met uitzicht

De badkamer is gerealiseerd in samenwerking met Cocoon en de schitterende tegels zijn van het merk Douglas & Jones.

Keramische tegels

De voordelen van keramische tegels op je (dak)terras zijn bijna eindeloos: ze zijn altijd kleurvast, vlekbestendig, kras- en slijtvast, easy to clean en bovendien vorstbestendig. Daarnaast zijn de tegels verkrijgbaar in allerlei kleuren, structuren en uitstralingen.

Keramische tegels

Wanden en vloeren vormen de basis van ieder interieur. Als geen ander bepalen ze de sfeer van een ruimte en de keuze ervan is er vaak een voor vele jaren. Niet voor niets dus dat deze keuze niet altijd een makkelijke is. Zeker gezien er tegenwoordig een ware overdaad is aan mogelijkheden, stijlen en aan materialen.

Bijzondere badkamertegels

Gelijkvloers en licht, duurzaam en comfortabel, strak en praktisch, maar beslist niet kil. Keeldar Projecten heeft deze woning omgetoverd tot een paleisje. Douglas & Jones mocht de tegels leveren voor de badkamer. De keuze is gevallen op rechthoekige badkamertegels die uit de beige kleurenfamilie stammen.

 

Douglas & Jones, tegels, interieur, nieuwste trends, vloeren, tegelvloer, exterieur, terras, Wandtegels, buitenvloeren,

Douglas & Jones


“Vooruitlopend op de interieur trends, staan onze tegels altijd aan de basis van een stijlvol interieur”

___

Contactgegevens:

  • Douglas & Jones
  • |


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | mei | 2019


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media