Dr. Sticker | Squid Folie

Dr. Sticker | Squid Raamfolie

Sfeer en privacy in je woning

Licht in huis zorgt voor extra woongenot, maar vermindert ook de privacy. Gelukkig zijn daar diverse oplossingen voor, zoals de vernieuwende Squid folie die Dr. Sticker dit voorjaar presenteert. Een innovatieve, inkijk- én zonwerende raamfolie met een warme uitstraling. De folie brengt sfeer in huis en voorkomt overlast van glurende buren.

Dr. Sticker is altijd op zoek naar innovatieve producten. Squid folie is daar een perfect voorbeeld van. Door de unieke eigenschappen is Squid folie interessant voor gebruik in zowel woonhuizen als in bedrijven.

Warme uitstraling

Squid is een met polyester geweven textiel dat door de zachte en warme uitstraling vergelijkbaar is met inbetween gordijnen. Overdag biedt het voldoende privacy doordat de folie met textiel-structuur inkijkwerend is. Het houdt de doorkijk van buitenaf tegen, terwijl je nog wel van binnen naar buiten kunt kijken. Ideaal! De folie is bovendien goed bestand tegen zowel vocht als hitte en is zonwerend. Perfect als vervanging van gordijnen.

Dr. Sticker | Squid Folie

Doe het zelf
Squid is gemakkelijk schoon te houden en geschikt voor ieder type raam. Van HR++ tot hoogrendementsglas. Door de semi-permanente lijm die gebruikt wordt is het plakken van deze raamfolie zeer gemakkelijk. Voor grote projecten en voor wie voor meer gemak gaat, kan Dr. Sticker de montage van de folie verzorgen. De raambekleding is beschikbaar in 5 verschillende kleuren (Chalk, Bone, Ash, Oak en Rock) en per strekkende meter te bestellen. Mocht je liever een eigen ontwerp willen gebruiken voor het beplakken van je ramen? Ook dat is geen probleem. Bij Dr. Sticker kan dit materiaal beprint worden met een eigen ontwerp.

Dr. Sticker | Squid Folie

___

Meer informatie over Dr. Sticker?