Draadloze buitenverlichting voor lange zomeravonden

SUNS Tuinmeubelen

Buitenverlichting is een essentieel onderdeel van het inrichten van de tuin. Het zorgt ervoor dat je op lange zomeravonden nog steeds heerlijk buiten kunt zitten. Maar het is vaak niet het eenvoudigste onderdeel van de tuininrichting; Waar leg je bijvoorbeeld stroompunten aan en hoe zorg je ervoor dat je overal prettig licht hebt? Aan deze lastige situatie komt nu een eind! SUNS Tuinmeubelen biedt namelijk een collectie luxe buitenlampen die werken op zonne-energie. Waardoor je de vrijheid hebt de lampen te plaatsen waar je maar wil.

Buitenlampen, tuinontwerp, SUNS Tuinmeubelen

Technische informatie

De Solar-buitenlampen van SUNS Tuinmeubelen zijn een volwaardig alternatief voor de buitenlampen met een stroomdraad of lampen die werken op een vervangbare batterij. De Solar-lampen gaan namelijk op een volle batterij wel 18 uur mee. De lampen laden zichzelf op bij voldoende daglicht en de zon, maar je zou ze op donkere dagen ook nog een aan usb kabel kunnen hangen. Daarnaast springen de lampen automatisch aan en bieden ze drie standen om de lichtintensiteit te reguleren.

Buitenlampen, tuinontwerp, SUNS Tuinmeubelen

Prachtig design

Naast dat de lampen technisch goed in elkaar zitten, biedt de collectie van SUNS vooral een aantrekkelijk design. De Solar-lampen zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten, denk aan aluminium lampen, maar ook aan teak, staal en touwwerk. Zo vind je altijd de lamp die bij jouw wensen en tuin past, qua formaat en lichtopbrengst.

Lampenstandaards

Wat deze collectie nog interessanter maakt zijn de lampenstandaards. De stevige staanders Jill, Ivy en Jane bieden de mogelijkheid de lampen op te hangen, voor bijvoorbeeld een betere verspreiding van licht. Daarnaast zorgen de standaards ervoor dat buiten een intieme, huiselijke sfeer ontstaat

Draadloos lichtplan

Kortom, de buitenlampen van SUNS geven je alle vrijheid lampen te plaatsen waar je maar zou willen. Hierdoor kun je een compleet draadloos lichtplan ontwerpen. Wil je in de toekomst het een en ander veranderen? Dan verandert jouw verlichting in een handomdraai mee!

Editor: Celine Jacobs

Datum: 25-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: SUNS Tuinmeubelen