Solero lux, parasols

Draadloze LED-verlichting: de Solar® Lux | Solero 

Vol trots presenteert Solero haar allernieuwste product; de Solar® Lux. Dit is draadloze LED-verlichting die simpel te monteren is op Solero Parasols. Met de verlichting kun je nog meer genieten van alle voordelen die de parasols met zich meebrengen.  

Hoe het werkt

De LED-strips zijn eenvoudig te bevestigen aan de parasol. Deze worden namelijk aan de hand van een magneetstrip aan de parasol vastgemaakt. Deze magneetstrips worden op de baleinen van de parasol geplakt, de strips hechten zich vervolgens aan de parasol. Dit kun je meteen doen na het opplakken van de strips, zo gedaan dus! Wat ontzettend fijn en praktisch is aan dit productis dat de verlichting niet van de parasol verwijderd hoeft te worden wanneer het regent. De vormgeving van de verlichting is namelijk zodanig ontwikkeld dat het product waterdicht isWel wordt er aangeraden de Lux van de parasols te verwijderen wanneer je de parasol sluit, dit is dan ook meteen een handig moment om de Lux op te laden. 

Lichten dimmen en opladen

De Lux verlichting is een oplaadbaar product. De verlichting kan tot wel acht uur branden, dit hangt van de ingestelde sterkte af. De verlichting is namelijk dimbaar en daarbij dus op verschillende sterktes te gebruiken. Bij gedimd licht zijn de branduren ook langer. Het opladen van de Lux bedraagt vier tot zes uur en kan eenvoudig aan een bijgeleverde kabel. 

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Solero Parasols

___

parasoldoeken, solero, the art of living

___

Meer projecten bekijken van Solero Parasols?


Solero Parasols

Solero Parasols


“Quality that stands the passing of time”

__
Meer informatie over Solero Parasols?