Drie prachtige wellness projecten van VSB Wellness

VSB Wellness

Met alle hectiek van het dagelijkse leven is het goed om af en toe even een heerlijk moment voor jezelf te nemen. Even helemaal tot rust komen, dat is pas echt ontspannen. Maar hoe fijn zou het zijn als je dat kunt doen in jouw eigen thuis wellness. Stel je voor dat je alleen maar de tuin, badkamer of kelder in hoeft te lopen en je daar toegang krijgt tot al het moois dat een wellness te bieden heeft. VSB Wellness helpt mensen om deze droom werkelijkheid te laten worden. Ze zijn specialis in het verzorgen een complete wellness aan huis. Met trots tonen ze jou dan ook graag drie fenomenale projecten met een fijne luxueuze wellness.

Complete thuis wellness

De bewoners van een prachtige woning kozen voor een heerlijke totaal wellness van VSB Wellness. Hierdoor kunnen zij nu genieten van een sauna, een douche, een infrarood- en stoomcabine. De saunacabine wordt verwarmd door een zwarte sauna oven met lavastenen, die zorgt voor een aangename ontspannende temperatuur. Ook kan er dus gebruik gemaakt worden van een infraroodcabine. Deze biedt, naast ontspanning, ook verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Om een samenhangend geheel te creëren, met al deze losstaande elementen, werd in alle cabines warme, witte ledverlichting geplaatst. Het is ook meteen de reden dat werd gekozen voor zwarte details, zoals matzwarte kranen, handvatten, scharnieren en douchekoppen. Het meubel is ook door VSB Wellness geproduceerd en gemaakt uit Decolegno in geborsteld eiken in zwart. De frontjes zijn voorzien van greeplijsten en soft close scharnieren.

Wellnesskelder

Ook deze luxueuze villa in Brabant werd voorzien van een zeer sfeervolle thuis wellness. Dit keer werd de ruimte in de kelder ingericht als heuse spa. Om een rustgevende sfeer te creëren is gekozen voor natuurlijke materialen. Denk aan natuursteen en hout. Deze kelder werd voorzien van een zonnebank, een douche, een bar, een stoomcabine en een saunacabine. In de stoomcabine is een prachtige zilver/goud mozaïekwerk verwerkt, voor een luxe en exclusieve uitstraling. In de saunacabine spelen schitterende contrasten de hoofdrol. De banken en het plafond werden donker afgewerkt en steken daardoor mooi af bij de achterwand. De sfeerverlichting in de ruimte maakt het plaatje helemaal af.

Poolhouse met wellness

Dit waanzinnige poolhouse werd ook voorzien van alle denkbare ontspanning. Zodra je de tuin betreedt zal de luxe jacuzzi opvallen die voor het poolhouse werd geplaatst. In de poolhouse zelf zijn een infrarood sauna en een traditionele espenhouten saunacabine, met bolvormige oven, gerealiseerd. De donkere glazen deuren passen erg goed bij de donkergrijze wanden en de travertin douchewand en voetenbad. In de poolhouse werd dus ook een douche geïnstalleerd. Deze heeft een heerlijke sunshower, welke zorgt voor de optimale douchebeleving. Het maatwerk interieur en de bar maken de gehele sfeerbeleving compleet.

Meer over VSB Wellness

Al meer dan dertig jaar biedt VSB het complete aanbod op het gebied van wellness. Bij hen kun je alles vinden om helemaal tot rust te komen in en rondom jouw eigen woning. Alle producten uit het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn van hoge kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg voor hun klanten. Wil je hier mee over weten? Neem dan eens een kijkje op de website of bezoek de showroom. Hier kun je alle producten in het echt ervaren.

Editor: Media team

Datum: 19-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: RawCat Media

Fotografie: Hemels Wonen

Fotografie: Jaro van Meerten

Fotografie: Thomas Seegers