tips, trends, opritten, Michel Oprey en Beisterveld

Vijf tips en trends voor opritten 

Het aanleggen van de oprit brengt vaak de mogelijke vragen met zich mee. Zo moet hij praktisch zijn, maar is het ook belangrijk dat hij er stijlvol en passend uitziet. Een oprit is natuurlijk wel de eerste indruk van je woning. Wij hebben de belangrijkste trends van dit jaar voor je op een rijtje gezet.  

Ceramaxx

Ceramaxx is een keramische tegel van maar liefst 3 centimeter dik! Deze tegel van Michel Oprey & Beisterveld ontketent een revolutie in de wereld van bestrating omdat het niet alleen voor terrassen, maar ook voor opritten geschikt is. Op het gebied van draagkracht heeft Ceramaxx nagenoeg geen concurrentie. Deze tegels zijn zó sterk, dat ze zelfs ongebonden op een oprit kunnen worden toegepast. Ook plaatsing op tegeldragers is geen enkel probleem en compleet veilig. In samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s heeft Michel Oprey & Beisterveld een hoogwaardige collectie samengesteld, waarin alle stijlgroepen aan bod komen. Of je nu van landelijk, klassiek of minimalistisch houdt, Ceramaxx heeft het allemaal! De 3 cm keramische tegels van Ceramaxx zijn verkrijgbaar in de formaten 60x60x3, 30x120x3, 60x120x3 en 90x90x3.  
tips, trends, oprit, Michel Oprey en Beisterveld

Houten bijgebouw

Een andere tip voor jouw oprit is een houten bijgebouw. Geldersche Houtbouw verzorgd stijlvolle bijgebouwen die volledig aansluiten bij de uitstraling van jouw woning. Niet alleen gaat het houten bijgebouw mooi op in de tuin, maar kan het ook dienen als een carport of schuur. De bijgebouwen van Geldersche Houtbouw worden op maat gemaakt en duurzaam gebouwd.

oprit, Michel Oprey en Beisterveld, Geldersche Houtbouw

Grind of split

De snelste manier om jouw oprit een facelift te geven? Grind of split! De meest basale verschijningsvorm van natuursteen is wel split of grind. De grootste collectie grind en split kun je vinden bij Michel Oprey & Beisterveld. Die collectie bestaat voornamelijk uit decoratieve splitten en grinden, die ze uit de hele wereld importeren om decoratieve vlakken en gemakkelijk halve verhardingen aan te leggen. 

tips, trends, oprit, Michel Oprey en Beisterveld

Unieke werkwijze DJS hekwerken

Een stijlvolle poort is erg bepalend voor de eerste indruk van de bezoekers en voorbijgangers. DJS Hekwerken gebruikt al jaren moderne technieken en klassieke ambacht bij het ontwerpen, maken en monteren van zulke poorten. Alle werkzaamheden vinden plaats in de eigen werkplaats, wat de werkwijze van DJS Hekwerken uniek maakt. Een hekwerk compleet met fundering, gemonteerde poort en elektrische componenten is binnen één dag geplaatst. Een stijlvolle toegangspoort geeft jouw oprit ook een luxe uitstraling.

oprit, Michel Oprey en Beisterveld, DJS Hekwerken

Bestrating

Er zijn ook vele mogelijkheden op het gebied van bestrating. Denk aan clayville, kinderkoppen of waalformaat. Bestratingsmaterialen verdragen zware belastingen, zonder dat er dure funderingen moeten worden voorzien. De uitgebreide collectie van Michel Oprey & Beisterveld bestaat uit bestratingsmaterialen in natuursteen én een kleurrijke collectie in gebakken klinkers. Allemaal keihard, oerdegelijk en tijdloos. Gemaakt om heel lang mee te gaan en dus lang van te genieten. 

tips, trends, oprit, Michel Oprey en Beisterveld


Michel Oprey en Beisterveld

Michel Oprey en Beisterveld

Op twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is.

__
Meer informatie over Michel Oprey en Beisterveld?