Droom wellness met maatwerk sauna en luxe stoombad

Alpha Industries

Alpha Industries staat bekend om het realiseren van de meest spraakmakende wellnessbelevingen voor hun klanten. Dit doen ze door hoogwaardige producten te produceren en deze volledig op maat te installeren. In hun showroom kun je dan ook terecht voor ontzettend veel inspiratie op het gebied van wellness. Ook de opdrachtgevers van dit privaat wellness-project hebben hier hun inspiratie opgedaan en daardoor kunnen zij nu genieten van hun heerlijke thuiswellness, die ook wel gaat bij de naam My Dream Spa 

Wellness, sauna, Alpha Industries

Droomspa 

De woning waarbij deze luxe wellness gelegen is, kenmerkt zich door een authentieke chalet-stijl en is gelegen in het Franse ski-dorp Meribel. De woning is volledig opgetrokken uit hout en steen en biedt een fantastisch uitzicht over de vallei en de omliggende bergen. Het was dan ook de perfecte plek om een mooie wellness te realiseren. Om een succesvol project neer te zetten trok de opdrachtgever naar Hasselt om zich bij Alpha Industries te laten informeren over de mogelijkheden. Hier vond hij voldoende inspiratie om zijn droomspa vorm te geven. Er werd een combinatie gemaakt tussen twee opstellingen, My Spa en My Dream: “My Dream Spa”.  

Prachtig panorama  

De heerlijke spa is voorzien van een in de vloer verzonken bubbelbad, een sauna en een stoombad. Een grote raampartij zorgt ervoor dat, waar jij je ook begeeft, je kunt genieten van een prachtig panorama. Hierdoor kan de opdrachtgever volledig tot rust komen. Om de heerlijke sfeer nog meer te benadrukken is gekozen voor een hoeklamp, indirecte verlichting en zijn gekleurde led strips geïnstalleerd.  

Wellness, sauna, Alpha Industries

Wellnessproducten 

Het gebruik van hout en steen komt respectievelijk terug in de binnen afwerking van de sauna, waardoor hij echt onderdeel werd van het grotere geheel. Ook zijn in de sauna infraroodstralers geïnstalleerd. De My Dream-hamam heeft zijn interessante uiterlijk te danken aan mozaïektegeltjes. Bovendien werd in dit stoombad een douche geïntegreerd, waardoor hij verschillende functies vervuld. Dit alles zorgt ervoor dat de opdrachtgever ontzettend gelukkig is met het eindresultaat.  

Editor: Media Team

Datum: 18-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alpha Industries