droombadkamer, easy drain, doucheput, exclusief, innovatief, ontwerp

Je eigen droombadkamer met Easy Drain Diamond | Easy Drain

Je hebt het misschien al voorbij zien komen; de gloednieuwe Easy Drain Diamond. Deze luxe douchegoot is uniek en vernieuwend. Ze blaast de traditionele ontwerpen omver en heeft slechts een tweezijdig afschot nodig voor de optimale afvoer van water. Ze is snel en eenvoudig te installeren in douches van iedere omvang. Geschikt dus voor iedere droombadkamer.

Volledige waterdichtheid

De Easy Drain Diamond geeft iedere badkamer een extra luxe uitstraling. Met een lengte van 650 mm is de drain perfect te verwerken in elke nieuwbouw- of renovatieklus. De elegante douchegoot is eenvoudig te reinigen en voorzien van een high-end technologie. Zo is de drain voorzien van de gepatenteerde WPS Techniek waarmee je bent verzekerd van volledige waterdichtheid. Niet voor niets krijg je tien jaar waterdichtheidsgarantie.

droombadkamer, easy drain, doucheput, exclusief, innovatief, ontwerp

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het geruite design kun je eenvoudiger een tweezijdig afschot creëren. Dit maakt het installeren van de Diamond nog gebruiksvriendelijker. Bovendien heeft de drain een hoge afvoercapaciteit.

droombadkamer, easy drain, doucheput, exclusief, innovatief, ontwerp

Uitgebreid assortiment

Easy Drain is de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechnieken. Met de producten van Easy Drain ben je verzekerd van kwaliteit in je droombadkamer. Ze worden aan de strengste testen onderworpen. De Easy Drain Diamond beschikt over de certificaten EN 1253, ETAG-022 en DIN 1853. RM Sanitair is de distributeur van Easy Drain. Zij bieden een uitgebreid assortiment, waarbij ze altijd inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen.

 

 

Tekst: Easy Drain
Fotografie: Easy Drain

____

Meer projecten bekijken van Easy Drain


droombadkamer, easy drain, doucheput, exclusief, innovatief, ontwerp

Easy Drain


“Easy Drain biedt een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton of houten vloerconstructies en natuursteen vloeren.”

__
Meer informatie over Easy Drain?