Droombadkamer, Van Heugten Baddesign, badkamer ontwerp, 3D-ontwerp

  • Van Heugten Baddesign

Droombadkamer | Van Heugten Baddesign

Van Heugten Baddesign is een bedrijf wat zich, op meerdere vlakken, onderscheidt van de rest, waarom? Bij Van Heugten Baddesign wordt een totaalplaatje aangeboden. Het bedrijf bestaat namelijk uit twee delen, een installatiebedrijf én een showroom, waardoor diverse disciplines optimaal samenkomen. Van renovatie tot nieuwbouw, het is allemaal mogelijk door de unieke samenstelling van het bedrijf.

Droombadkamer, Van Heugten Baddesign, badkamer ontwerp, 3D-ontwerp

Showroom

Voor inspiratie en advies kun je terecht in de schitterende showroom. Waar vervolgens het installatiebedrijf start met de realisatie van het badkamer ontwerp. Samenwerkingen met verschillende interieurontwerpers zoals Marco van Veldhuizen en Medie Janssen zorgen voor een bijzonder eindresultaat van uw badkamer. Ook als particulier kunt u terecht bij deze badkamer specialist. Samen wordt er gekeken naar de best passende invulling voor uw nieuwe droombadkamer.

Van installatie tot afwerking

Om te zorgen dat het beste resultaat wordt neergezet, is er door Van Heugten gekozen om alle disciplines die nodig zijn, onder één dak te hebben. Door te kiezen om de totale verantwoording van opdrachten op zich te nemen, is het mogelijk voor de specialist om uiterste kwaliteit te garanderen! Daarnaast is er een bewuste keuze gemaakt om een assortiment te creëren met een bijzondere en kwalitatief goede selectie van A-merken waaronder Axor, Gessi, Villeroy & Boch en Duravit.

Droombadkamer, Van Heugten Baddesign, badkamer ontwerp, 3D-ontwerp

Specialisten

Is uw badkamer toe aan een nieuwe uitstraling, of gaat u een huis bouwen en is er sprake van een compleet nieuwe badkamer? Kom langs bij Van Heugten en kijk samen met een van de specialisten naar de mogelijkheden. Om een goed beeld te geven van het uiteindelijke ontwerp, wordt alles in 3D getekend door een van de medewerkers. Dit geeft een mooi en duidelijk beeld van het uiteindelijke voorstel wat is ontworpen op basis van uw wensen.

Perfecte badkamer

Laat je in de watten leggen tijdens een bezoek aan Van Heugten Baddesign. Beleef verschillende materialen, indelingen en stijlen om zo jouw perfecte droombadkamer samen te stellen. Een nieuwe badkamer aanschaffen is namelijk niet iets wat je vaak zal doen. Dus zorgt Van Heugten Baddesign voor een bijzondere ervaring!

Droombadkamer, Van Heugten Baddesign, badkamer ontwerp, 3D-ontwerp

Trends

Een badkamer wordt steeds meer onderdeel van het gehele interieur. Waar je vroeger alles wit wilde hebben voor een simplistische uitstraling, wordt er nu gespeeld en gecombineerd met kleuren en materialen. Zo zie je kranen in het zwart, goud en zelfs koper, maar ook tegels in de meest diverse kleuren. Om de klanten te voorzien van inspiratie wordt de showroom continu aangepast aan de hand van actuele trends die zich voordoen in de badkamerwereld. Zo worden er elk jaar, van de 75 inspiratie badkamers, tussen de 5 à 10 badkamers helemaal omgetoverd tot een trendy inspiratiebron.

In de toekomst

Wat is nou echt een trend die eraan zit te komen in badkamerland? The Art of Living werd door Van Heugten Baddesign gewezen op de zo gehete ‘douchetoiletten’. In de toekomst vind je deze toiletten zelfs als gastentoilet in de showroom, dus mocht je twijfelen, ga dan zeker even langs voor een mooi advies!

Droombadkamer, Van Heugten Baddesign, badkamer ontwerp, 3D-ontwerp

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Kuppens Fotografie
___

Meer projecten zien van Van Heugten Baddesign?