Droomboulevard Oisterwijk

Droom weg wanneer je Droomboulevard Oisterwijk bezoekt. Het pand bestaat uit ruim 5000 m2, met bedden, boxsprings, matrassen, kasten en woonaccessoires van hoogwaardige en gerenommeerde merken. Deze unieke brandstore beschikt over de grootste en meeste veelzijdige collectie van Brabant, wat betekent dat je hier altijd kunt slagen. Bovendien biedt Droomboulevard Oisterwijk ook de mogelijkheid om de producten in het echt te ervaren. Hierdoor krijg je de kans om de sfeer in het echt te voelen en te kijken of dit past binnen het budget. Op deze manier laat het bedrijf woonwensen uitkomen en creëren ze meerwaarde voor hun klanten.

Informatie over Droomboulevard Oisterwijk


Droomboulevard_4
Droomboulevard_3
Droomboulevard
Droomboulevard_6
Droomboulevard_5
Droomboulevard_2
Droomboulevard_1
previous arrow
next arrow

Het verkopen van dromen

Sinds 2019 is het bedrijf in Oisterwijk gevestigd en daarmee werd het een mooie aanvulling op de bijzondere mix van speciaalzaken die zich hier al bevonden. Het pand van Droomboulevard Oisterwijk is in eigen beheer en met een team van bouwspecialisten werd de winkel van wel twee etages hoog gerealiseerd. Binnen is alles erop gericht om dromen te verkopen. Dit uit zich in een overzichtelijke indeling en een inrichting die tot in de kleinste details klopt.

Passende adviezen

Het assortiment van Droomboulevard Oisterwijk is overweldigend en daarom worden de droomexperts intern opgeleid. Zo beschikken zij over gedegen productkennis en kunnen zij passende adviezen uitbrengen. Binnen het veelzijdige assortiment worden de Nederlandse merken goed vertegenwoordigd. Een goed voorbeeld daarvan is de allereerste Carpe Diem Experience store, die zich in de Droomboulevard Oisterwijk bevindt.

Inspelen op emoties

Bovendien speelt Droomboulevard Oisterwijk constant in op hoe de markt zich beweegt en nemen zij de emoties van hun klanten in acht. Het royale assortiment is dan ook volledig up to date om hun klanten te kunnen blijven verrassen. Op deze manier hopen ze de belevingswereld van hun klanten iets mooier te maken en dromen uit te laten komen.