Droomkeuken, Tinello, maatwerk keuken

  • Tinello
    Bevrijdingsweg 6
    5171 PS Kaatsheuvel

Droomkeuken | Tinello

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je echt iets bijzonders? Een droomkeuken die helemaal bij je past, qua inrichting, kleur, design en functionaliteit? Durf je dan groot te dromen en wat zie je dan? Neem dat beeld en die droom dan mee als je naar Tinello gaat. Dan weet je zeker dat je droomkeuken werkelijkheid wordt.

Passie voor het vak

Het verhaal van Tinello begint in 1990 met twee bevlogen mannen die passie hebben voor het vak en die het restaureren van meubelen goed verstaan. Steeds meer mensen hebben de wens om iets speciaals en op maat te laten maken en stap voor stap was dat de richting die helemaal bij het bedrijf bleek te passen en waarmee Tinello nu een unieke plek in de markt heeft veroverd. Tinello is Italiaans voor woonkeuken. Een unieke naam van een authentiek bedrijf.

Droomkeuken, Tinello, maatwerk keuken

De Showroom

De showroom laat je ervaren hoe een keuken werkelijk kan zijn. Je komt iedere keer in een andere ruimte en dat is echt iets anders dan een 2D ervaring via een catalogus. Tinello is van A tot Z bij het proces in the lead. Zij inspireren, adviseren, ontwerpen en produceren alle keukens zelf. En zorgen ervoor dat jouw droomkeuken uiteindelijk op de juiste manier wordt afgeleverd, geïnstalleerd en gemonteerd.

Mogelijkheden

De adviseurs kunnen je alles vertellen en de mogelijkheden laten zien. Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand de toonzaal uitloopt en een nog betere oplossing en unieke mogelijkheden heeft gekregen voor zijn droomkeuken. Frans Klis: “Het klantencontact is echt het leukste. Samen out of the box denken is fantastisch. Ik heb zulk mooi werk!”

Droomkeuken, Tinello, maatwerk keuken

Laat je verrassen

Ben je op zoek naar een landelijke, nostalgische of moderne keuken? Laat je dan verrassen in de toonzaal. Alleen het allerbeste materiaal is goed genoeg. Dat zie je en dat voel je. De houten keukens worden met de hand geschilderd, en wil je echt een bijzonder ontwerp, dan gaan de decorschilders speciaal voor jou aan de slag. Of het nu gaat om composiet-, keramiek-, beton of marmer, alles kan.

Italië

Het maken is echt ambachts- werk, en die liefde voor dat vak en de natuurlijke materialen is in alles terug te vinden. Frans: “Klanten komen binnen met een plan, wij leggen er een paar ideeën bij en het wordt nog mooier.” De meeste keukens worden van eikenhout gemaakt, maar Tinello gebruikt ook olijfhout uit Italië. Het hout van een olijfboom heeft een grillig en druk patroon, en dat is een echte eyecatcher voor je huis. Dus ben je op zoek naar echt iets unieks, bekijk dan zeker de mogelijkheden die deze houtsoort biedt.

Droomkeuken, Tinello, maatwerk keuken

Tekst: Linde ten Broek
Fotografie: Tinello Keukens
___

Meer projecten zien van Tinello Keukens?