Tuinmeubelen voor je droomtuin! | SUNS Tuinmeubelen

De tijd dat producenten definiëren hoe je tuin en terras eruitzien is voorbij. Jij bent aan zet. Met het programma YOU CREATE zet het Outdoor Lifestyle merk SUNS een serie modulaire producten op de markt waarmee je je eigen ideale sfeer creëert. Zo is buiten echt persoonlijk genieten. SUNS is een vernieuwer op het gebied van outdoor furniture. Met een netwerk van ontwerpers, producenten en dealers bouwen zij met veel succes wereldwijd aan het merk. Het is een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek. Denk aan fraaie, gestoffeerde dining-stoelen, een comfortabele loungeset met royale kussens die in een luxe woonkamer niet zou misstaan en meubilair dat hele jaar buiten kan blijven staan: handig, prettig en fraai voor jouw droomtuin.

Combineren

Loungen is de basis. Ook in 2021 vormen modulaire loungesets uit het YOU CREATE-programma van SUNS de basis. Dat betekent dat deze sets uit diverse losse elementen bestaan die je naar hartenlust kan combineren om jouw droomtuin compleet te maken. Twee- of driezitsbanken, een vaste hoek, zijtafel of juist niet, een combinatie met een chaise longue, jij mag het zeggen! Dankzij het stijlvolle kleur- en materiaalgebruik zijn de producten van SUNS volop te combineren.

Slimme overkapping

En daar blijft het niet bij. SUNS levert alles wat je nodig hebt om het terras van je droomtuin in te richten. Naast tal van accessoires biedt SUNS een slimme oplossing voor terrasoverkapping: SUNS Maranza gazebo. Dit is een hoogwaardig aluminium frame dat losstaand of vast aan bestaande bouw kan worden neergezet. De SUNS Maranza is er in diverse maten en kun je naar wens voorzien van zij- en voorgordijnen voor extra privacy. Fijne feature is het dak met shutters, open voor de zon en (water)dicht tijdens een regenbui.

Combineren met SUNS Lifestyle producten

SUNS transformeert typische interieurproducten in stijlvolle producten voor je terras of tuin. Zo maak je met SUNS poefen, kussens, vloerkleden (gemaakt van recycled PET en dus perfect voor buiten!), vazen en een uitgebreide productserie buitenlampen op zonne-energie een compleet aangeklede outdoor living. Enjoy!

Tekst: SUNS Tuinmeubelen
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

Meer projecten bekijken van SUNS Tuinmeubelen?


SUNS Tuinmeubelen


“Een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek.

__
Meer informatie over SUNS Tuinmeubelen?