Droomwoning met exclusief interieur

Strakk & Hous

Een eigen woning bouwen: het is een wens van velen. Dit komt doordat het talloze voordelen met zich meebrengt. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een op een unieke plek te gaan wonen, daarnaast bepaal je zelf hoe alles eruit komt te zien, heb je de kosten zelf in de hand en je hoeft geen concessies te doen als je dat eigenlijk niet wil. Natuurlijk staat daartegenover dat wel veel op jou aankomt. Om dit proces soepel te laten verlopen is het slim om een expert in de schakelen. Dat deden de bewoners van deze schitterende villa ook en dat resulteerde in een droomwoning met een spraakmakend interieur. Het is om jaloers op te worden.  

Interieur, interieurontwerp, Strakk, Hous, The Art Of Living

Fijne samenwerking  

Deze prachtige woning werd ontworpen door niemand minder dan Bob Manders en zijn duidelijke signatuur is dan ook aan het huis af te lezen. Daarnaast werd Hous Luxe Woningen ingeschakeld als aannemer. Doordat zij constant bezig zijn met innovaties is het bedrijf in staat om een meerwaarde te creëren en lastige bouwvraagstukken op de lossen. Dat gold ook voor realisatie van dit prachtige project. Het interieur nam Strakk voor zijn rekening zij realiseerden een fantastische inrichting die helemaal aansluit bij de stijl van de woning en de wensen van de opdrachtgevers. Doordat deze betrokken partijen hun krachten gebundeld hebben wisten zij een fantastisch eindresultaat neer te zetten dat klopt in alle opzichten.  

Een krachtig exterieur 

Bob Manders ontwierp een statige, elegante en duurzame nieuwbouwvilla met een op maat gemaakt interieur. Alle verhoudingen en het lijnenspel kloppen tot in perfectie. Het exterieur van de villa straalt hierdoor kracht uit, maar heeft tegelijkertijd een rustgevende uitstraling. De verticale raampartijen eisen direct alle aandacht op en zijn belangrijke sfeerbepalers. Ze zorgen ervoor dat lichtinval tot diep in de woning binnen weet te treden en daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor een fraaie connectie met de tuin en de omgeving. Het rieten dak doet hier nog een schepje bovenop en zorgt ervoor dat de woning ook daadwerkelijk opgaat in zijn omgeving.  

Interieur, interieurontwerp, Strakk, Hous, The Art Of Living

Tijdloze luxe  

De statige hal sluit perfect aan bij het karakter van het exterieur en vormt een warm welkom. De stalen deuren bieden een eerste blik op de rest van het interieur en benadrukken de ruimtelijkheid van de woning. De inrichting van de leefruimtes laat zich het beste omschrijven als ruimtelijk, uitnodigend en ademt een tijdloze luxe. Het open karakter, het serene kleurenpalet en het stijlvolle materiaalgebruik maken het totaalbeeld sfeervol. Verschillende eyecatcher bepalen waar je oog naar toe getrokken wordt. Een goed voorbeeld daarvan is de riante roomdivider waarin een haard werd verwerkt.  

Het eiland als blikvanger 

Net als de prachtige haard is de keuken ook zo’n sfeerbepalend element. De achterwand van deze maatwerkcreatie gaat op in de architectuur, waardoor het eiland de echte blikvanger van de ruimte geworden is. Het schitterende natuurstenen blad draagt hier ook aan bij en geeft de designkeuken een exclusieve uitstraling. De keuken is een heerlijke plek geworden. Het is dan ook niet voor niets dat hier de meeste tijd wordt doorgebracht.  

Interieur, interieurontwerp, Strakk, Hous, The Art Of Living

Exclusieve materialen en maatwerk 

De ingetogen luxe die op de begane grond wordt ervaren wordt ook gevoeld op de eerste verdieping. Ook hier werd het kleurenpalet verder doorgevoerd en is gekozen voor dezelfde rijke materialen. Een goed voorbeeld daarvan is de wastafel in de badkamer. Een groot gedeelte daarvan werd vervaardigd uit natuursteen, dat doet denken aan de het materiaal waarvan het keukenblad werd gemaakt. Door deze materialen te combineren met prachtig maatwerk is een prettige sfeer ontstaan. 

Interieur, interieurontwerp, Strakk, Hous, The Art Of Living

Meer informatie  

Heeft dit interieur jou ook weten te betoveren? Dan zie jij een samenwerking met Strakk vast ook wel zitten. Ze luisteren naar jouw woonwensen, kijken mee naar de mogelijkheden en brengen passend advies uit. Neem geheel vrijblijvend contact met hen op. 

Editor: Media Team

Datum: 03-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Reactie The Art Of Living

Fotografie: Cafeine