DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer
DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer
DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer
DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer
DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer
DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer
DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer
DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer
DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer
previous arrow
next arrow
Slider

DRT Gietvloeren | Gietvloer betonlook

Sinds 1983 is DRT Gietvloeren de specialist op het gebied van betonlook gietvloeren. De organisatie heeft zijn naam te danken aan de afkorting van Dobbelsteen Renovatie Techniek. In het begin stond Jan Dobbelsteen aan het hoofd van de organisatie verhandelde hij geïmporteerde cementgebonden egalisatie-systemen uit Zweden. Tegenwoordig staat zijn zoon Pietjan Dobbelsteen en Andriette Dobbelsteen aan het hoofd van de organisatie. Zij hebben de betonlook gietvloeren geïntroduceerd in de Nederlandse markt.

Innovatief familiebedrijf

Innovatie is altijd al één van de speerpunten van het bedrijf geweest. De eerste gietvloer is al in 1987 gelegd en heeft sindsdien zijn toetreden op de design woonmarkt gemaakt. Ook was DRT de eerste organisatie in de Benelux die een eigen service, onderhoud en schadeherstel afdeling heeft. Daarnaast is de organisatie van DRT na al die jaren nog steeds een familiebedrijf dat graag een familiebedrijf wil blijven. Zo zijn de communicatielijnen kort en kan er snel worden ingespeeld op veranderingen in de branche zodat ze altijd voorop blijven lopen met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Kwalitatieve vloeren

De gietvloeren komen de laatste jaren in vele projecten en woningen terug. De vloeren zijn immers erg praktisch doordat ze over bestaande vloeren en vloerverwarmingen heen gelegd kunnen worden en ze makkelijk schoon te krijgen zijn. Ook bedrijven en kantoorpanden hebben regelmatig gietvloeren. De vloeren zijn namelijk slijtvast en doordat er intensief gebruik wordt gemaakt van de vloer in deze gebouwen is het belangrijk dat ze van goede kwaliteit zijn.

___

Meer projecten zien van DRT Gietvloeren met verschillende exclusieve gietvloeren?

 

Luxe villa

In diverse ruimtes van deze bijzondere villa zijn de vloeren terug te vinden. Niet alleen op de begane grond, maar bijvoorbeeld ook in de slaapkamer.

Gietvloer betonlook

De hele villa wordt met elkaar verbonden door de prachtige gietvloer. De gietvloer betonlook draagt bij aan het strakke design. Een echte aanrader!

Droomkeuken

De lichtgrijze gietvloer van DRT past mooi bij de keuken, maar sluit ook mooi aan op de andere ruimtes. Zoals de woonkamer en de gang waar een houten visgraat vloer ligt.

Kantoorvilla

In deze kantoorvilla ligt een duurzame Living Concrete gietvloer van DRT Vloeren. De vloer zorgt voor een rustige sfeer in de ruimte waar veel verschillende kleuren en patronen voor contrast zorgen.

Lichte gietvloer

Deze moderne bungalow in de bossen is een werkelijke droomwoning. Net als het exterieur, moest het interieur een moderne, strakke uitstraling krijgen. Mede dankzij de lichte gietvloer van DRT Gietvloeren, is het eindresultaat verbluffend.

Betonlook vloer

Deze villa straalt een oase van rust uit. De vloeren van DRT liggen over de gehele verdieping hierdoor komen de naadloze vloerafwerkingen mooi tot zijn recht. De witte teint van de vloer zorgt ervoor dat deze betonlook een natuurlijke uitstraling heeft.

Gietvloer in badkamer

Dit prachtige landhuis beschikt over een aantal verrassende aspecten, zoals de levendige badkamer. De gietvloer van DRT Gietvloeren is de echte eyecather in deze ruimte. Door de unieke gietvloer lijkt het badkuip, wat centraal in de ruimte staat, te drijven als een bootje op het water.

Naadloze betonlook gietvloer

Deze, voorheen, gedateerde jaren-zeventig-villa is gerenoveerd tot een comfortabel, eigentijdse gezinswoning. De naadloze gietvloer draagt bij aan het industriële karakter van de woning, maar doet niet af aan de warme sfeer.

 

DRT Gietvloeren, Gietvloeren betonlook, betonnen vloeren, gietvloer, betonlook vloer, the art of living

Pietjan en Andriette Dobbelsteen


“We hebben passie voor ons vak en dragen het ambacht met trots uit!”

 

 

DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, betonnen vloer, gietvloeren, betonlook vloeren, the art of living

 

___

Contactgegevens:

  • DRT Gietvloeren
  • Vughterstraat 280
  • 5211 GR ‘s-Hertogenbosch


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 19 | sep | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

FMPplus

FMPplus


Het constructiebedrijf FMPplus is al dertig jaar lang een begrip in de wereld van het exclusieve schrijnwerk…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media