Dubbele deur, StalenDeurenHuys, Stalen deuren, Modern, Interieur

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

Dubbele deur in luxe villa | StalenDeurenHuys 

Voor de grootste interieurfans is dit luxeproduct, dubbele stalen deuren, een echte must in het interieur van 2020. De stalen deuren op maat zijn exclusief en zijn niet goedkoop, wat betekent dat het voor de meeste consumenten een ‘once in your lifetime’-product is. Staan de stalen deuren eenmaal in je woning te schitteren, dan heb je ook wel wat om naar te kijken! Een echte blikvanger dus. StalenDeurenHuys biedt al elf jaar exclusieve stalen deuren op maat aan en staat daardoor al jarenlang bekend als stalendeurenspecialist in Nederland en België.

Taatsdeuren

De dubbele stalen binnendeuren die je in dit project ziet zijn voor klanten gerealiseerd die voor de tweede keer een huis hebben gebouwd. Voor de bewoners van deze woning was dit de tweede keer dat ze graag een interieur wilden met strakke stalen deuren. StalenDeurenHuys heeft twee prachtige taatsdeuren ontworpen voor de bewoners, die tussen de luxe woonkeuken en binnenkomsthal staan. De dubbele stalen binnendeuren in Laren dienen als flexibele roomdivider tussen de verschillende ruimtes en benadrukken de grote ruimtes in de woning.

Dubbele deur, StalenDeurenHuys, Stalen deuren, Modern, Interieur

Kindproof

De stalen puien bestaan uit volledige glasvlakken met onderaan elke deur een vlakverdeling. De korte stalen handgreep is aan beide kanten van de deuren te gebruiken. De vloerpot fungeert als draaipunt; hierdoor kunnen de deuren doordraaien. Het grote voordeel hiervan is dat de deuren in gesloten positie achter je dichtvallen. Bij een taatsdeur wordt er een vloerpot (vloerpomp) gebruikt als onderste draaipunt. Deze wordt zo afgesteld dat de deur automatisch en vertraagd sluit na het openen. Zeker bij gezinnen met (kleine) kinderen wordt dit als zeer prettig ervaren! Het grootste voordeel van een dubbele deur is dat er geen stalen kozijnen nodig zijn om de deur aan af te hangen.

Open space gevoel

Op de begane grond is een duidelijke verdeling aangebracht tussen de lounge, de dining en de keuken. Om die gewenste intimiteit te creëren en toch dat ‘open space’ gevoel te behouden, bedachten de bewoners om zowel vanuit de gang als vanuit de lounge stalen deuren met extreem ranke profielen te laten plaatsen. Om hun ideeën te concretiseren, maakten zij een afspraak met StalenDeurenHuys. In het atelier in België werden zij geïnspireerd en geïnformeerd over diverse modellen stalen deuren, waarna op locatie de maten werden opgemeten en een ontwerp op maat werd gemaakt.


Web editor: Media team     |

Datum: 26 | mei | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media