Dubbele stalen taatsdeur in origineel jasje

Metaal-Art

De zwarte stalen deuren zijn niet weg te denken uit welk interieur dan ook. Modern, klassiek of landelijk, de stalen deur kan overal! Ze lijkt wel een kameleon die zich aanpast aan elke situatie. Het universele karakter ervan geeft ontwerpers ook de mogelijkheid om er iets anders mee te doen. Bij Metaal-Art is ‘out of the box’ denken niets nieuws. Bij een recent opgeleverd project hebben ze een dubbele stalen taatsdeur geleverd, alleen dan oprecht in een origineel jasje. Zo is het staalwerk niet zwart maar brons en is het glas niet doorzichtig maar brons getint. Het complete interieur wordt gedomineerd door bronzen tinten, dus deze stalen taatsdeur is hier prima op haar plek.

Dubbele stalen taatsdeur, taatsdeur, metaal-art, dubbele taatsdeur, the art of living

Prettige aanvulling

Lisa Tolboom heeft het interieur ontworpen voor deze woning. Normaliter kan zij alle kanten op met stalen deuren, maar voor dit interieur wilde ze wat exclusievers. Stalen deuren worden steeds vaker in een andere kleur geleverd, omdat dat soms beter past in een interieur of bij iemands persoonlijke voorkeur. Daarbij kan een andere kleur dan zwart ook een zachter effect hebben, zeker als het glas dezelfde tint krijgt zoals hier is gedaan. De samenwerking van Metaal-Art en Lisa leverde een uniek product op waaruit blijkt dat deze partijen elkaar goed weten aan te vullen. En die stalen taatsdeur zal zeker geliefd zijn bij vele anderen.

Meer over Metaal-Art

Metaal-Art, dat is metaalbewerking op het hoogste afwerkingsniveau – zonder concessies op kwaliteit en zonder het praktische nut uit het oog te verliezen. Met een passie voor staal, design en interieur maken ze de meest bijzondere eyecatchers. Het liefst maken ze stalen trappen, deuren of balustrades. Maar ze zijn zeker ook te porren voor maatwerk meubilair, lampen, of stalen wandbekleding. Vaak combineren ze metaalsoorten met andere duurzame materialen, zoals massief eiken, glas of zelfs leer. Als het maar bijzonder wordt!

Stalen staatsdeur, taatsdeur, metaal-art, dubbele taatsdeur, the art of living