Wasbak badkamer, Villeroy-&-Boch, the art of living

  • Villeroy & Boch
  • Divisie Badkamer & Wellness
  • Postbus 40361 | 3504AD Utrecht

Dubbele wasbak badkamer | Villeroy & Boch 

Bas van de Beek, eigenaar van aannemersbedrijf BEEK Bouwmeesters B.V. , voerde een briljant idee uit. Hij bouwde een huis waar hij met zijn gezin kan wonen en dat eveneens een showroom is voor klanten. Het was een project waarbij hij alle expertises en mogelijkheden van zijn team bundelde. Deze geslaagde missie is mede mogelijk gemaakt door Villeroy & Boch die de dubbele wasbak voor de badkamer heeft geleverd. Deze luxe opstelling van twee waskommen en dus plek voor twee personen tegelijkertijd is een gewilde uitvoering voor elke badkamer binnen het hoge segment.

Intieme setting

Op de eerste verdieping vind je verschillende slaapkamers, badkamers en een separaat toilet. Bij de kinderslaapkamer is er in een loze ruimte boven de trap een kleine badkamer met wastafel en douche gemaakt. Tussen de twee slaapkamers ligt een logeerkamer. Aan het einde van de gang is de master bedroom met walk-in closet en een grote badkamer. Ook in de master bedroom is de modern-landelijke boerderijsfeer prachtig doorgevoerd met de combinatie van eikenhouten spanten, strakke wit gestucte muren, grijze gietvloeren en donkere meubels. Achter de zwarte met leer behangen wand ligt de walk-in closet van waaruit je de ruimte badkamer inloopt. De badkamer is – naast de dubbele wasbakken van Villeroy & Boch – voorzien van een regendouche en vrijstaand ligbad met uitzicht op de voortuin.

Wasbak badkamer, Villeroy-&-Boch, the art of living

Hoogwaardig lifestylemerk

Villeroy & Boch is vandaag de dag een hoogwaardig Europees lifestylemerk. Met meer dan 265 jaar aan ervaring bestaat het assortiment van het bedrijf uit producten van hoge kwaliteit. 2018 staat voor Villeroy & Boch in het teken van vernieuwing. Dit uit zich in gloednieuwe premium badkamercollecties ‘Antheus’ en ‘Finion’ en diverse materiaal- en toiletinnovaties.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

villeroy & boch, luxe badkamer, regendouche, the art of living

____

Meer projecten bekijken van Villeroy & Boch?