Duin Interior
Duin Interior
Duin Interior
previous arrow
next arrow
  • DUIN INTERIOR
  • Coehoornsingel 117
  • 9711 BR Groningen

Duin Interior

Alle details zijn in harmonie in dit exclusief interieur

Duin interior heeft een droominterieur gerealiseerd in hartje Groningen. Het appartement beschikt over een prachtig uitzicht over de Grote Markt én de Oosterstraat. Dit uitzicht is dan ook de rode draad geweest bij het ontwerp proces van dit interieur. Door deze eigenaardige uitzichten op een goede manier naar binnen te halen, zijn er verscheidene zichtlijnen ontstaan die door het hele appartement terug te vinden zijn.

Bij entree van het appartement kijk je via een marmeren nis, direct richting de Oosterstraat. Duin Interior speelde met verschillende zichtlijnen om te zorgen dat de ruimtes optisch groter en interessanter zouden worden. Er is in het appartement een doorlopende, onafgebroken lijn, dit zorgt ervoor dat de woonkamer, keuken, badkamer, inloopkast en de slaapkamer met elkaar verbonden zijn.

Thuiskomen

Sfeer en warmte zijn elementen die deze woning kenmerken, dit komt door het juiste gebruik van kleuren en mooie materialen in het interieur. Een geslaagd project volgens Duin Interior: “Een interieur creëren waarin de bewoners zich thuis voelen is mijn doel en mijn passie.” Dat is in deze woning zeker gerealiseerd.

Duin Interior, exclusief interieur, interieur, inrichting, marmer, nilson bedden, bulthaup keuken, The Art of Living Online

 


Duin Interior, exclusief interieur, interieur, inrichting, The Art of Living Online

Duin Interior


“Een interieur creëren waarin u zich thuis voelt en waar u tot rust komt. Dat is mijn passie.”

Bekijk hier alle projecten van Duin Interior!


Web editor: Media team     |

Datum: 21 | aug | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Karin van Dijk

Karin van Dijk


Karin van Dijk adviseert haar opdrachtgevers door hun persoonlijke wensen te vertalen in het ontwerp…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media