previous arrow
next arrow
Slider

DUIN INTERIOR

Sinds 2013 is DUIN INTERIOR een van de meest toonaangevende interieur bureaus van Nederland. Miquel van Duin heeft zich, na zijn bouwkundige studie in Groningen, gespecialiseerd op het gebied van interieur en vormgeving. Sindsdien zijn er al diverse projecten gerealiseerd voor woningen, hotels en restaurants.

Fine Luxury

Zijn stijl is te omschrijven als ‘Fine Luxury’ wat terug komt in het gebruik van bijzondere stoffen en hoogwaardige materialen en merken. Dit is dan ook terug te vinden in zijn voorliefde voor het Italiaanse en Amerikaanse design waarin stijlvolle eyecathers veelal de boventoon voeren. Hij haalt zijn inspiratie dan ook uit deze stijlen maar daarnaast ook nog uit het bezoeken van internationale woonbeurzen. Beurzen waar hij veelal naartoe gaat zijn Salone del Mobile in Milaan, Maison & Objet in Parijs en de Design Week in Londen.

Ontwerpen vanuit intuïtie

In samenwerking met vakspecialisten creëert Miquel de mooiste ontwerpen waarin rust, ruimte en meubilair centraal staan. Zijn ontwerpen ontstaan meestal vanuit zijn intuïtie. Na het binnentreden van een ruimte weet hij al precies wat het ontwerp moet worden en begint hij met het formuleren van het perfecte plaatje in zijn hoofd. Dit is dan ook een van de vele redenen waarom hij regelmatig wordt benaderd voor exclusieve projecten. Zijn efficiëntie zorgt ervoor dat het proces voorspoedig verloopt.

 

Alle architectonische projecten van DUIN INTERIOR zien?

Luxe thuiskomen

Dit appartement gelegen in hartje Groningen is voorzien van bijzondere zichtlijnen, een prachtig uitzicht en uiteraard een mooi en comfortabel interieur! De ruimtes zijn samengevoegd dankzij de ononderbroken zichtlijnen.

High-end wonen in een chique interieur

Het gehele appartement is ingericht met maatwerk en daardoor voorzien van een chique interieur. De mediawall is een van de belangrijkste onderdelen uit het appartement.

Luxe appartement

Luxe appartement met uitzicht op de Grote Markt in Groningen. Duin Interior maakte artistieke keuzes voor het inrichten van dit bijzondere appartement. Er is rekening gehouden met zo min mogelijk afgezonderde ruimtes waardoor er is afgestapt van de oorspronkelijke indeling.

 

Duin Interior, exclusief interieur, interieur, inrichting, The Art of Living, interieurarchitect

Miquel van Duin


“Een interieur creëren waarin u zich thuis voelt en waar u tot rust komt. Dat is mijn passie.”

 

 

 ___

Contactgegevens:

  • DUIN INTERIOR
  • Coehoornsingel 117
  • 9711 BR Groningen

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 15 | mei | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

DMD Amsterdam


De ontwerpen van DMD Amsterdam hebben veel lef! DMD Amsterdam creëert altijd iets unieks….

Studio Ruim


Studio Ruim is altijd opzoek naar speciale plekken, plekken met een verhaal…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media