dutch design, ZENO products, haarden, tuininspiratie, buitenkeuken

  • Zeno Products
    Annadal 11
    5551BM Valkenswaard

Dutch design om van te genieten met Zeno Products

Klanten optimaal laten genieten van de buitenruimte. Dat is de missie van Zeno Products. Het bedrijf ontwerpt en produceert buitenhaarden, houtopslagen en maatwerk tuinobjecten gemaakt van Cortenstaal en RVS die het plezier in de tuin vergroten.

In eigen land

“Onze producten worden ontworpen door Nederlandse designers en vervaardigd in eigen land,” vertelt eigenaar Dens van Laarhoven. “Kwaliteit en innovatie staan bij Zeno Products centraal. Regelmatig lanceren we nieuwe producten waarmee we voorop lopen in de markt en klanten echt iets unieks aanbieden. Daarnaast voeren wij agenturen voor high end outdoormerken.”

Cortenstalen Lantaarnpalen
Een mooi voorbeeld van een productinnovatie van Zeno Products is de verlichtingslijn Cortenstalen Lantaarnpalen. Dens: “Het High Power LED element is 100% waterdicht en verkrijgbaar in verschillende toepassingen. Klanten hebben bijvoorbeeld een keuze in kleur en sterkte van het licht.

Kleinste buitenruimtes
Daarnaast hebben we recentelijk de Zeno Green Wall en Zeno Green Divider gelanceerd, twee varianten van verticaal tuinieren. Hierdoor kan zelfs in de kleinste buitenruimte groen worden geïntegreerd. We maken gebruik van de beste soort Cortenstaal (COR-TEN A), waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en gemak in onderhoud.”

dutch design, ZENO products, haarden, tuininspiratie, buitenkeuken

De hele avond genieten
Voor wie graag buiten wilt koken, is de Zeno Fuoco Buca Cooking van Zeno Products dé oplossing. Dit vuurelement, tevens gemaakt van COR-TEN A, dient als bak- en/of grillplaat, en is tegelijkertijd een mooie buitenaccessoire. “Door het innovatieve luchtsysteem wordt het vuur optimaal belucht. De brandkwaliteit stijgt hierdoor aanzienlijk, en ook ervaart u minder rookproductie en wordt de as gemakkelijk opgevangen. Ideaal dus om de hele avond te genieten van uw tuin met een sfeervol vuur én heerlijk eten!”

Uw verlangen
Uw verlangen om te genieten is onze voortdurende bron van inspiratie. Daarom heeft Zeno Products naast haar eigen merk Zeno tuinhaarden, tuinmeubelen en houtopslagen van Cortenstaal haar assortiment uitgebreid met aanvullende producten en agenturen om uw plezier in huis, tuin en op uw terras te vergroten. Zo hebben we naast ons eigen merk Zeno en by dens een mooi pallet samengesteld voor tuinverlichting, vlonders, tuinmeubelen, parasols en schaduwdoeken.

 

Tekst: Dana Otten
Fotografie: Zeno Products

___

Meer projecten zien van Zeno Products?