Dutch Design Week, Bulthaup, innovatie, eindhoven, inspiratie, creaties

  • bulthaup Nederland B.V. 
  • Hogeweg 141-a
  • 5301 LL Zaltbommel

Dutch Design Week | bulthaup

bulthaup staat bekend om hun tijdloze designs, hoogwaardige kwaliteit en bijzondere leefruimtes. Deze kernwaarden vormen een perfecte aansluiting op een evenement als de Dutch Design Week in Eindhoven. 

Shared economy

Tegenwoordig draait alles om het delen van onze gedachtengoed. Om hier op in te spelen had bulthaup op de Dutch Design Week een speciale ruimte ingericht. Hier kwamen gevestigde namen en innovatie nieuwkomers samen om de tafel. Tijdens deze zogeheten Table Talks zijn bedrijven en personen met elkaar in gesprek gegaan waaruit nieuwe ideeën ontstonden.

Dutch Design Week, Bulthaup, innovatie, eindhoven, inspiratie, creaties

Mensen samenbrengen

Bij het bedrijf staat het samenbrengen van mensen bovenaan. bulthaup ontwerpt om mensen samen te brengen en gelooft dat de keukentafel daarvoor de perfecte plek is. Het creëren van waardevolle momenten staat hierbij centraal. Tijdens de Table Talks was het de bedoeling dat twee personen samen aan één tafel gingen  zitten. Hieruit kwamen uiteenlopende onderwerpen aan bod komen en ontstonden er nieuwe ideeën en inspiratie.

Veelzijdig programma

Tijdens de Dutch Design Week had het bedrijf een toegankelijk en veelzijdig programma. Dagelijks werden verschillende activiteiten georganiseerd waar bezoekers aan konden deelnemen. Het evenement heeft, mede door de interessante sprekers, gezorgd voor veel inspirerende momenten!

Table Talks tijdens Dutch Design Week

Tijdens Dutch Design Week 2019 ging bulthaup in gesprek met mensen en merken die prikkelen door wat ze doen, maken of vinden. Het doel is nieuwe verbindingen leggen.

Met de tafelgasten werd er gesproken over innovatie, duurzaamheid, burn-outs en de verantwoordelijkheid van merken, tijdloos design vs. mode, nieuwe tradities en meer.

Klik hieronder op ‘Nu luisteren’ om de gesprekken te beluisteren!

Tekst: bulthaup
Fotografie: bulthaup

___

Meer projecten bekijken van bulthaup?


 

Dutch Design Week, Bulthaup, innovatie, eindhoven, inspiratie, creaties

bulthaup


“Onze producten moet u zelf ervaren – om te zien hoe bijzonder ze zijn.”

__
Meer informatie over bulthaup?