Dutch Home Design

Sfeer is volgens Dutch Home Design de perfecte combinatie van comfort, luxe maar ook gezelligheid. De juiste balans tussen meubelen en accessoires is onmisbaar in het realiseren van de juiste sfeer in huis. Met goed gekozen kleuren, kleuraccenten en origineel vormgegeven artikelen of objecten maak je de sfeer passend bij jouw identiteit. Dutch Home Design heeft het tot specialisme verheven om dit voor hun klanten te realiseren.

Informatie over Dutch Home Design


Dutch Home Design
Dutch Home Design
Dutch Home Design
Dutch Home Design
Dutch Home Design
Dutch Home Design
previous arrow
next arrow

5 sterren

De beleving van een 5 sterrenhotel, dat is waar het interieur- en stylingadvies van Dutch Home Design voor staat. Door de mix van betaalbare en exclusieve meubelen en accessoires slagen zij erin om deze beleving voor een grote groep klanten mogelijk te maken.

Service

In de dienstverlening van Dutch Home Design staat service centraal. Ze nemen uitgebreid de tijd om de wensen van klanten te inventariseren en werken bijvoorbeeld ook buiten kantoortijden. De showroom is gevestigd in Nijmegen maar ze werken voor klanten in heel Nederland en België. Je huis is je thuis en het contact daarover moet daarom ook persoonlijk en laagdrempelig zijn, dat is iets wat DHD elke dag nastreeft.