Duurzame designkraan

Dekker Zevenhuizen

Van 5 tot 10 september 2021 was het weer zover: de Salone del Mobile in Milaan stond op de agenda. Dit is de allergrootste ontwerpbeurs ter wereld met collecties van de meest invloedrijke ontwerpers uit alle landen. Over de collectie kokendwaterkranen van Selsiuz by Osiris Hertman Design raakten de bezoekers niet uitgepraat. De designkraan Selsiuz heeft een prachtig modern ontwerp en is verkrijgbaar in meerdere exclusieve kleuren, waardoor je kraan dé eyecatcher wordt van jouw keuken, zeker in combinatie met de waanzinnige keukenbladen van Dekker Zevenhuizen!

Duurzame designkraan, design kraan, Dekker Zevenhuizen, The Art of Living

Your Home. Your Kitchen.

Het gebeurde allemaal begin september in het Nederlandse paviljoen, de Masterly. Vooral de gezamenlijke presentatie van Dekker Zevenhuizen en Osiris mag de keukenprofessional niet missen. Hoewel er al een aantal jaren een succesvolle inspirerende samenwerking is tussen de twee bedrijven, voelt het alsof tijdens deze editie van de Salone del Mobile, de samenwerking tot een nieuw hoogtepunt komt. Het thema van de dit jaar was Your Home. Your Kitchen. Dit thema raakt precies waar het altijd om ging in de creatieve samenwerking tussen enerzijds Dekker Zevenhuizen, de producent van de kwalitatief hoogwaardige en onberispelijke afgewerkte keukenbladen en -accessoires én Osiris Hertman, de topdesigner die voor deze editie het begrip ‘Dutch Design’ definitief naar een hoger en internationaler niveau bracht.

Dekker Zevenhuizen, Duurzame designkraan

Verhogen woonplezier

De keuken is al lang niet meer een afgelegen plek in de woning waar ‘slechts’ de maaltijden worden bereid. Integendeel: ook jij weet dat de keuken een zichtbaar onderdeel is geworden van het dagelijkse huiselijke reilen en zeilen. Door van je keuken een aantrekkelijke ruimte te maken, verhoog je ook meteen het woonplezier van je gehele woning. Het inmiddels bekende Palazzo Francesco Turati vormde het decor voor The Bone Kitchen: een spraakmakend ontwerp van Osiris Hertman Studio. Het meubel bestaat uit een luxe composietstenen translucent Cambria keukenblad, gecombineerd met de elektronisch bedienbare alles-in-een-kraan Selsiuz Cone Counter. Op de wand schittert THEWALL® by Dekker, een uniek achterwandsysteem.

Dekker Zevenhuizen, Designkraan

Veilig, duurzaam en betaalbaar

Vooral de designkraan Selsiuz verrast wederom. Ze heeft verschillende praktische functies en passende kleuren; het kan allemaal niet op! En wat te denken van het design? De conische vormgeving is uniek en een ware eyecatcher. Hoe groot jouw keuken ook is, hoe de samenstelling van jouw huishouden ook is gevormd; een veilige, duurzame en betaalbare kraan, met of zonder bruisendwaterfunctie is nu voor iedereen bereikbaar.