Easy drain, hotel okura, doucheput, modern, innovatie, ontwerp

Easy Drain in Hotel Okura 

Het luxe vijfsterren superior Hotel Okura Amsterdam is gevestigd in de wijk De Pijp. Onlangs is het hotel gerenoveerd, waarbij Easy Drain douchegoten zijn toegepast. Daarmee zijn zowel alle hotelkamers als het zwembad voorzien van de uiterst slimme techniek.

Unieke locatie

Hotel Okura Amsterdam ligt bij de Amstel, vlak bij het financiële, culturele en uitgaansdistrict. Het hotel biedt, naast vier door Michelin bekroonde restaurants, een fitnessruimte, een spa en een binnenzwembad. Het luxe gevoel is doorgevoerd in alle ruimtes, waarbij enkel gerenommeerde merken zijn toegepast. Zo zijn de Easy Drain douchegoten verwerkt in alle hotelkamers en bij het zwembad.

Easy drain, hotel okura, doucheput, modern, innovatie, ontwerp

Maatwerk

Samen met de opdrachtgever is er gekozen voor twee typen Easy Drain douchegoten. Alle hotelkamers zijn voorzien van een maatwerk Easy Drain Compact. Met een inbouwdiepte vanaf 63 millimeter is dit de meest ondiepe douchegoot ter wereld. Hierdoor waren de douchegoten goed te verwerken tijdens de installatie. Tevens is gekozen voor dit type goot vanwege de betrouwbaarheid, kwaliteit, maatwerkmogelijkheden en het feit dat het goed reinigbaar is.

Gepatenteerd

Het binnenzwembad is voorzien van de Easy Drain Multi TAF. Daarbij is gekozen voor een betegelbare afwerking. Hierdoor werd een mooi en strak geheel gecreëerd. Het unieke gepatenteerde sifonhuis is inkortbaar en heeft een 360-graden draaibare aansluiting.

Neem contact op

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jeroen Kruit, Project Manager Easy Drain.

 

Tekst: Easy Drain
Fotografie: Easy Drain

____

Meer projecten bekijken van Easy Drain?


Easy drain, hotel okura, doucheput, modern, innovatie, ontwerp

Easy Drain


““Door ons altijd te verdiepen in jou als klant kunnen onze professionals de gewenste ondersteuning bieden op ieder gebied. Samenwerken en elkaar beter maken, dát vinden wij belangrijk.” 

__
Meer informatie over Easy Drain?