Een autolift als compacte oplossing 

Cardok

Als nieuw huisbezitter wil je natuurlijk iedere de ruimte zo goed mogelijk benutten. Alles moet netjes opgeborgen kunnen worden, om zo de ruimtelijkheid te bevorderen en om de nadruk op het interieur te leggen. Het liefst doe je dit natuurlijk aan de hand van geheime opbergruimtes die compleet opgaan in het interieur. Maar ook buitenhuis zijn er mogelijkheden om verborgen opbergruimtes te creëren. Door een autolift van Cardok te plaatsen is het mogelijk om optimaal gebruik te maken van het bovendek en de garage. Ruimtelijkheid en functionaliteit gaan hier hand in hand.  

Ruimtebesparing 

Deze compacte autolift maakt ondergronds parkeren eenvoudig. Er wordt op een fijne manier toegang verleend aan de ondergrondse parkeerplaats. De klassieke rijhelling verdwijnt, waardoor veel onbenutte ruimte alsnog gebruikt kan worden. Zo is er bijvoorbeeld ruimte om gasten te laten parkeren en hoeft men door een draaiende schijf niet moeilijk te toen om de auto te keren. De functionaliteit in combinatie met het design zorgt dan ook voor dé perfecte ruimtebesparende oplossing.  

Ondergronds parkeren 

Ook ondergronds is de autolift erg handig in gebruik. De lift biedt genoeg ruimte om de auto eenvoudig op en van het platform te rijden. Is de garage wat groter? Dan kunnen er meerdere auto’s onder het bovendek geparkeerd worden. Daarnaast past iedere auto op het platform en zijn er veel mogelijkheden om het design naar wens vorm te geven.  

Autolift, liften, auto's, garage, The Art Of Living

Over Cardok 

De Cardok autolift is een high-end lift die op een hedendaagse manier toegang biedt tot iedere ondergrondse garage. Zoals al eerder benoemd werkt de lift ruimtebesparend en is er bovengronds weinig van te zien, door de unieke designs. Door zo’n lift te installeren weten autoliefhebbers dat hun auto’s veilig staan. Ook het ondergronds parkeren verloopt op een veilige manier. Er wordt simpelweg gebruik gemaakt van een afstandsbediening die de auto eenvoudig van onder naar boven zal vervoeren.  

Editor: Media team

Datum: 25-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Cardok