showroom, van beem, the art of living

  • Van Beem Buitenleven
  • IJweg 177a
  • 1161 EW Zwanenburg

De buitenleven showroom voor tuininspiratie 2021 | Van Beem Buitenleven

Om  meer van het buitenleven  te  kunnen genieten, is  een  rit naar Zwanenburg  zeker  de moeite waard.  Omringd door akkervelden, in een verbouwde kwekerij, heeft Van Beem  Buitenleven  een 10.000 m2 showroom met voorbeeldtuinen, overkappingen,  buitenmeubelen, buitenkeukens,  zonwering  en  zwembaden.  Een product dat  veel is te zien in de showroom zijn  de  aluminium  overkappingen die geheel naar wens zijn samen te stellen.  Van een glazen of een kunststof dak, een oprolbaar doekdak tot aan een harmonica- of  lamellendak.  Om er ook op de koude dagen en in de wintermaanden te kunnen  vertoeven  is het mogelijk om met wanden de buitenruimte af te sluiten. Zo kan je vier seizoenen per jaar genieten van buiten!

showroom, van beem, the art of living

Buitenkeuken

Naast dat een overkapping een echtemusthaveis voor op het terras hoort een buitenkeuken ook in dit rijtje thuis.Want hoe heerlijk is het dat je de lekkerste gerechtenkunt bereidenin de buitenluchtonder het genot van een hapje en een drankje.Uiteraard zijn alle buitenkeukens modulair en met inbouwelementengeheel zelfsamen te stellen.Daarbij is er de keuze om gerechten te bereiden op  een elektrische, houtskool of gasbarbecue. 

showroom, van beem, the art of living

Aankleding terras

Om de aankleding van het terras helemaal af te makenisexclusiefbuitenmeubilairafgestyledmetbuitenvloerkleden, sierkussensen buitenverlichtingZo wordtde sfeer gecreëerd van een woonkamer, maar dan in de buitenlucht.De collectie buitenmeubelenis van hoogwaardige kwaliteit en allesbehalve standaard. Ook voor debuitenmeubelen geldt dat deze naar wens zijn samen te stellen. Zowel de stof, de kleur als de indeling zijn af te stemmen op jouw voorkeur en locatie.  

showroom, van beem, the art of living

Het ultieme buitenleven

Alles voor het buitenlevenbeleef je tijdens een bezoek aan de 10.000m2 showroom, waar je jouw completetuinprojectuit handen kunt geven. Van A tot Z word je ontzorgd enheb jeéén aanspreekpunt. De adviseursbeschikken over productkennis,denken mee enlaten de mogelijkheden zien. Het eigen montageteam zorgt voor een vakkundige installatie, waarna je tevreden plaats kunt nemen in jouw vernieuwde buitenomgeving.Het genieten van het buitenleven kan beginnen!  

showroom, van beem, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Van Beem Buitenleven

____

Logo

____

Meer projecten van Van Beem Buitenleven bekijken?