Een bijzondere collectie baden 

LoooX

LoooX is een bedrijf met een geweldige badkamercollectie waarmee ze het woonkamer gevoel naar de badkamer over willen brengen. Dit doen ze door bijvoorbeeld prachtige eikenhouten badkamermeubels samen te stellen. De producten van LoooX laten zich het beste omschrijven als stoer, robuust en verrassend. In deze badkamercollectie mag een schitterend vrijstaand bad natuurlijk niet ontbreken. De Bath Collectie bestaat uit vier verschillende modellen die kort toegelicht zullen worden. 

Vrijstaand bad, marmer, The Art Of Living

Chill 

Het eerste bad uit de Bath Collectie is het Chill model. Dit is een prachtig vrijstaand bad gemaakt van acryl. Het bad is leverbaar in vier moderne kleuren; glanzend of mat wit, mat lichtgrijs en matzwart. Op deze manier past dit model altijd wel de bij door jou beoogde stijl en met de juiste accessoires maak je het geheel helemaal af.  

Cool 

De Cool serie bestaat uit vrijstaande baden die met een tijdloos ontwerp, wat minder rond zijn dan het Chill model. Deze strakke vorm is zowel geschikt voor een modern als een klassiek interieur. Deze baden zijn echter wel alleen te verkrijgen in de kleur wit. Maar je kunt wel kiezen uit een glanzende of matte variant.  

Vrijstaand bad, marmer, The Art Of Living

Cool-Wall 

De volgende serie uit de Bath Collectie is de Cool-Wall. Dit is een Semi-vrijstaand bad van acryl. Doordat deze baden semi-vrijstaand zijn, zitten ze gedeeltelijk aan de muur vast en kun je ze makkelijk plaatsen op plekken waar al ooit een bad heeft gestaan of waar aansluitingen zitten. Het design lijkt op een combinatie van de eerdergenoemde baden; strak en rond. Wederom is deze collectie te verkrijgen in glanzend en mat wit.  

Vrijstaand bad, marmer, The Art Of Living

Easy  

Tot slot laten we je kennis maken met het Easy model. Dit vrijstaand bad is, in tegenstelling tot de andere baden, vervaardigd in mineraal marmer met een gelcoat topping. Dit is kwalitatief hoogwaardig materiaal met esthetische eigenschappen. Het materiaal kent dan ook een erg lange levensduur en is goed te combineren met andere materialen die gebruikt worden in de badkamer. Het bad is alleen in mat wit te verkrijgen, maar door hem midden in de badkamer te zetten maak je wel een statement.  

Editor: Media team

Datum: 09-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: LoooX