Een binnen- of buitenzwembad van keramisch composiet

Compass Pools

De specialiteit van Compass Pools is het produceren van hoogwaardige, exclusieve monoblock zwembaden. Dit houdt in dat de zwembaden die zij plaatsen bestaan uit één kuip. Dat maakt het eenvoudig om de zwembaden zowel binnen als buiten te plaatsen. Doordat deze zwembaden in de fabriek al hun uiteindelijke vorm krijgen wordt het proces van realisatie en installatie versneld. Wie denkt dat dit de keuzevrijheid beperkt heeft het mis; de baden zijn namelijk in erg veel verschillende maten, soorten en kleuren te verkrijgen. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een luxe buitenzwembad in een bijzondere kleur? Ook dan kun je bij Compass Pools terecht. Het beeld dat jij voor ogen hebt wordt altijd werkelijkheid!

Baden van keramisch composiet

De baden van Compass Pools worden onder andere vervaardigd uit keramisch composiet. Dit betekent dat de zwembaden van goede kwaliteit zijn en dat ze weldegelijk tegen een stootje kunnen. Een buitenzwembad gemaakt van keramisch composiet is Uv-bestendig, zeer sterk, kleurvast en biedt een goede isolatie. Het materiaal zorgt er dan ook voor dat het zwembad lang mooi blijft en dat er optimaal van genoten kan worden.

Verschillende zwembadseries

De baden van keramisch composiet zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Het assortiment bestaat uit de volgende zwembadseries: Aqua Nova, Briliant, X-Trainer, XL Trainer, Fast Lane en de Java. Ieder zwembad is zowel geschikt als binnen- en als buitenzwembad. Daarnaast zijn ze te verkrijgen in speciale zwembadkleuren, waardoor ze beschikken over een luxe uitstraling. Het verschil tussen deze modellen zit hem voornamelijk in de grootte, de vorm en de plaatsing van trappen. Wil je specifieke informatie over één bepaalt model? Dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen met Compass Pools. Maar je kunt ook alvast een kijkje nemen op de website, voor nog meer inspiratie.

Editor: Media team

Datum: 13-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Compass Pools