Een buitenverblijf voor de optimale buitenbeleving

Bronkhorst Buitenleven

Om een harmonieuze buitenbeleving te creëren gingen Bronkhorst Buitenleven en Studio Piet Boon een samenwerking aan. Dit resulteerde in een architectonisch vormgegeven buitenverblijf waarbij het ex- en interieur volledig op elkaar werden afgestemd. Hierdoor kunnen de gebruikers van het buitenverblijf jaardoor volledig tot rust komen en genieten van het buitenleven. 

De natuur als uitgangspunt 

Om tot dit prachtige design te komen werd de natuur als inspiratiebron gebruikt. De focus lag dan ook op het creëren van een buitenverblijf dat aanvoelt als het verlengde van de tuin. Daarom werden de ruimtes in het buitenverblijf ontworpen aan de hand van rustige kleur- en materiaalpaletten. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden om in alle vrijheid persoonlijke woonbelevingen te creëren. Het exterieur bestaat voor een groot gedeelte uit hout, gecombineerd met andere duurzame materialen zoals zink, basalt en beton. Deze materialen versterken het rustgevende gevoel en laten het buitenverblijf opgaan in de omgeving.  

Vorm volgt functie 

Met deze samenwerking voegt Studio Piet Boon zijn signatuur toe aan de buitenverblijven waar Bronkhorst bekend om staat. Hierbij werd niet alleen naar de esthetiek gekeken, maar ook naar de functionaliteiten waarover het buitenverblijf moest beschikken. Er werd in kaart gebracht welke behoeftes de gebruiker heeft om deze vervolgens te verwerken in het design. Hier werden verschillende Piet Boon producten aan toegevoegd, waardoor het resultaat werkelijk adembenemend is geworden. 

Over Bronkhorst Buitenleven 

Zoals al werd benoemd staat Bronkhorst Buitenleven bekend om het ontwerpen en realiseren van exclusieve buitenverblijven op maat. Hierbij leggen zij hun focus op inspireren en ontzorgen. Bovendien hebben zij jarenlange ervaring, waardoor zij de wensen van hun opdrachtgevers naadloos weten te vertalen naar een authentiek buitenverblijf. Een fijne plek waar klanten veel tijd doorbrengen wordt zo keer op keer realiteit. Het bedrijf wordt dan ook erkent door hun persoonlijke en betrokken aanpak. 

Het Piet Boon en Bronkhorst buitenverblijf is vanaf half maart te zien in de nieuwe flagshipstore van Piet Boon.  

Editor: Media team

Datum: 12-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living