Een buitenzwembad aanleggen in de winter: dit zijn de voordelen

Starline

Met de wintermaanden voor de deur, wordt het steeds kouder en dit betekent dat je binnen meer tijd doorbrengt. Je bent dan ook vast niet bezig met de inrichting van jouw tuin, laat staan met de realisatie van jouw droomzwembad. Toch is de winter een ideaal moment om aan een zwembadproject te beginnen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder want Starline vertelt je graag waarom.

Buitenzwembad, zwembaden, Starline, The Art Of Living

Omzeil drukte  

Door de jarenlange ervaring heeft Starline ondervonden dat veel mensen een buitenzwembad plaatsen wanneer de weersomstandigheden gunstiger zijn. De dagen zijn langer, de temperatuur stijgt en in de zomer verlangen mensen naar verkoeling. Dit betekent dat in het voorjaar en de zomer de vraag naar een buitenzwembad het hoogst is. Met als gevolg dat de planning van zwembadbouwers vaak al helemaal vol zit. Wil je de drukte voor zijn? Overweeg dan om tijdens het koudste seizoen aan de realisatie van een zwembad te beginnen.

Buitenzwembad, zwembaden, Starline, The Art Of Living

Waarom wachten? 

Door op tijd te beginnen, weet je ook zeker dat je op tijd klaar bent wanneer de warme zomermaanden eindelijk echt aanbreken. Je kunt direct gebruik maken van jouw zwembad en hoeft nergens meer op te wachten. Dit heeft ook als voordeel dat je in het voorjaar de omgeving van het zwembad naar wens in kunt richten. Zorg voor een mooi gazon of bouw een overkapping, zo kun je pas echt goed van het buitenleven genieten.

Buitenzwembad, zwembaden, Starline, The Art Of Living

Starline Monoblock buitenzwembad 

Bovendien is de afgelopen jaren te zien dat het vroege voorjaar vaak al een paar zeer aangename dagen kent. Met een Starline Monoblock buitenzwembad, geniet je ook van deze onverwachte zonnige momenten. De zwembaden zijn namelijk uitgerust met verwarming en bovendien zijn de wanden erg goed geïsoleerd, waardoor je er op wat koelere dagen gebruik van kunt maken. Daarnaast zorgt de isolerende Roldeck zwembadafdekking voor extra energiebesparing en dat het zwembad, ook wanneer je het niet gebruikt, op de gewenste temperatuur blijft.

Wacht dan ook niet langer en bezoek de dichtstbijzijnde Starline dealer.  

Editor: Media Team

Datum: 17-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Starline