Een chique en luxueuze badkamerkraan

Hotbath BV

De kranenserie Friendo van Hotbath is net even anders dan de standaard badkamerkraan. Friendo is een stijlvolle kraan met strakke lijnen, die zorgt voor een chique en luxueuze badkamerbeleving. De kranen hebben een prachtige cascade-uitloop die zorgt voor een echt wellnessgevoel in de badkamer. Een perfecte keus dus voor liefhebbers van design!   

Badkamerkraan, wellness, The Art of Living

Ruim keuze 

Friendo is uiteraard verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Combineer bijvoorbeeld een hoge wastafelmengkraan met een cascade uitloop met een chique waskom. Het water valt als een waterval in de waskom, wat zorgt voor een schitterend zicht. Is er plek in de badkamer voor een vrijstaande badmengkraan, dan raden we dit zeker aan! De badkamer krijgt een echte high-end uitstraling, doordat de badkamerkraan op de vloer is gemonteerd. Een bad nemen doet zo absoluut niet onder voor een spabeleving! 

Badkamerkraan, wellness, The Art of Living

Elegant of juist behaaglijk 

Kies de uitvoering die het beste bij jouw stijl, persoonlijke wensen en badkamer past. Deze kranenserie is verkrijgbaar in chroom en geborsteld nikkel. Kranen in de finish chroom hebben een elegante en verfijnde uitstraling. Deze finish wordt gekenmerkt door een sublieme glans en zorgt voor een opvallend en levendig accent in de badkamer. Kies je voor een kraan in geborsteld nikkel dan geeft dat je badkamer juist een mooie, behaaglijke sfeer. Deze finish komt zowel in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details tot z’n recht. 

Badkamerkraan, wellness, The Art of Living

Duurzaam 

De producten van Hotbath zijn energiebesparend en duurzaam, dankzij het Flower Power System en het EcoAir System. Het Flower Power System zorgt ervoor dat de badkamerkraan koud water geeft in de neutrale stand. Zo gaat de kraan dus ongemerkt zuinig om met warm water. Verder zorgen bijna alle douchesets voor een waterbesparing tot wel 50% dankzij het innovatieve EcoAir System. 

Badkamerkraan, wellness, The Art of Living

Meer over Hotbath 

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat het assortiment uit badkamer-, toilet- en keukenoplossingen voor elke stijl. Met maar liefst zeventien series, waarvan veertien kranenseries en een uitgebreide lijn met accessoires, is er voor ieder wat wils.  

Editor: Media team

Datum: 13-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hotbath BV