Een chique kookplaat met fijne bedieningsknoppen

Gaggenau

Gaggenau is een bedrijf dat bekend staat om hun innovatieve en erg hoogwaardige keukenapparatuur. Het bedrijf bestaat al een flink aantal jaren en probeert continu vooruitstrevend te zijn op het gebied van technologie en design. Voor exclusieve keukenapparatuur ben je bij hen dan ook aan het juiste adres. Dat het bedrijf door blijft ontwikkelen is zelfs te zien aan de kleinste details. Een goed voorbeeld daarvan zijn de bedieningsknoppen voor de (Vario) 400 serie kookplaten. Deze zijn binnenkort namelijk niet alleen meer in rvs te verkrijgen, maar zullen ook in het zwart beschikbaar zijn. Hiermee speelt Gaggenau in op de trendkleur zwart, die veelvuldig wordt gebruikt in nieuwe keukenontwerpen. 

Kookplaat, keukens, Gaggenau

De 400 serie bedieningsknoppen 

Het design en de werking van de 400 serie bedieningsknoppen is geïnspireerd op professioneel koken. De prestaties van de kookplaat worden gegarandeerd door de solide, aan de voorkant gemonteerde, knoppen. Er werd dan ook goed over het design van de knoppen nagedacht. Ze zijn zo ontworpen dat degene die aan het koken is gecontroleerd gebruik kan maken van de kookplaat. Daarnaast gaan de knoppen feilloos op in het design van de keuken. Doordat het nu mogelijk is om uit twee verschillende kleuren te kiezen, roestvrij staal en zwart, is de kookplaat te personaliseren. Hierdoor past het product altijd bij de stijl van de keuken.  

Kookplaat, keukens, Gaggenau

Veelzijdig assortiment 

Deze bedieningsknoppen zijn een kleine greep uit het grote en veelzijdige assortiment van Gaggenau. Hiermee bieden zij hun klanten de grootst mogelijke flexibiliteit en prestaties. Daarnaast maakt dit het mogelijk voor klanten om hun droomkeuken te realiseren. Een keuken die helemaal voldoet aan de specifieke culinaire behoeften van zijn gebruikers. Bovendien vormen de producten altijd een goede balans tussen functionaliteit en esthetiek. Het gegeven dat zelfs over kleine elementen als bedieningsknoppen wordt nagedacht, is daar het perfecte voorbeeld van.  

Editor: Media team

Datum: 31-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Gaggenau