Een designradiator voor een industrieel interieur

Instamat

Puur, rauw en uniek; dat zijn de woorden die de industriële interieurstijl het beste omschrijven. Deze woonstijl is dan ook vaak terug te zien in oude gebouwen of lofts. Authentieke woonruimtes worden keer op keer verrijkt door prachtige hoge plafonds, rauwe items en onafgewerkte materialen. Deze fantastische woonruimtes zijn dus niet voorzien van strak stucwerk, maar tonen de oorspronkelijke constructiedetails. Kleuren als zwart, grijs, donkergroen en blauw worden gecombineerd met robuuste materialen zoals beton, hout, RVS en metaal. Bij zo’n prachtige inrichting hoort natuurlijk ook een radiator die niet aan de rest van de inrichting onderdoet. Daarom past de Ledenradiator van Instamat perfect bij een industrieel interieur.

De Ledenradiator  

De Ledenradiator van Instamat heeft een klassieke uitstraling, maar werd gemaakt met behulp van de modernste productietechnieken en robuuste materialen. Bovendien is hij volledig naar wens vorm te geven. De Leden PR biedt namelijk vele mogelijkheden met betrekking tot de afmeting, aansluiting, montage en kleur, hij is zelfs leverbaar in gebogen en gehoekte varianten. Ben je opzoek naar een radiator met een industrieel uiterlijk, dan is de versie in blanke lak zeker een aanrader. Hierbij zijn de sporen van het lassen zichtbaar. Bovendien heeft de radiator niet alleen op esthetisch vlak enorm veel te bieden, maar wanneer je accessoires toevoegt is hij ook enorm functioneel. 

Meer over Instamat  

Met de Leden PR toont Instamat wederom aan dat warmte niet alleen behaaglijk en comfortabel is, maar ook vooral mooi. Het bedrijf heeft dan ook een ruim assortiment designradiatoren die passen bij iedere ruimte en interieurstijl. Aan hun producten stellen zij hoge eisen met betrekking tot de functionaliteit, het design en de garantie op een superieure kwaliteit. Deze industriële radiator is daar dan ook het perfecte voorbeeld van. Ben je benieuwd naar de opties of zie jij een industrieel interieur wel zitten en wil je meer weten over deze specifieke radiator? Bekijk dan ook eens de website: https://instamat.nl/producten/leden-pr 

Editor: Media team

Datum: 06-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Instamat