Een duurzame buitenkeuken van CUBIC Outdoor  

CUBIC Outdoor

Optimaal genieten van de tuin en het buitenleven doe je het beste met een mooie buitenkeuken. Een luxe buitenkeuken biedt comfort, gezelligheid en kent tal van andere praktische voordelen. Zo beschikt een buitenkeuken over dezelfde functies als jouw mooie binnen keuken, waardoor je niet meer hoeft te sjouwen met keukentoebehoren en ingrediënten. Voor mooie buitenkeukens kun je bij CUBIC Outdoor terecht. Met de producten van dit bedrijf voeg je comfort en luxe toe aan jouw buitenruimte. De keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit, bieden voldoende opbergruimte en zijn duurzaam. Hierdoor zijn de keukens betrouwbaar en absoluut het overwegen waard. 

Buitenkeuken, buitenleven, CUBIC Outdoor, The Art Of Living

Duurzaam materiaal 

De garantie voor een goede buitenkeuken zit hem in het materiaal waar hij van wordt gemaakt. CUBIC Outdoor gebruikt dan ook voornamelijk materialen die duurzaam zijn. Het hout, keramiek, natuursteen en eigen CUBIC-materiaal zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en worden in een eigen fabriek in Duitsland geproduceerd. Bovendien zijn de materialen op een duurzame manier gewonnen en recyclebaar. Met deze producten werden verschillende collecties gecreëerd, waarmee getoond wordt dat bij iedere stijl een mooie buitenkeuken past. Van landelijk tot minimalistisch, CUBIC Outdoor produceert het allemaal. De buitenkeukens van het bedrijf zijn dan ook absoluut een hoogwaardige toevoeging aan iedere buitenruimte.  

Buitenkeuken, buitenleven, CUBIC Outdoor, The Art Of Living

Steentje bijdragen 

De duurzame materialen waarmee de CUBIC-buitenkeuken wordt gemaakt zorgen ervoor dat esthetiek en functionaliteit worden gecombineerd. Maar daarnaast houdt het bedrijf ook op andere manieren rekening met het thema duurzaamheid. Zo schakelen zij ook alleen regionale leveranciers in voor de levering van producten en zorgen zij ervoor dat alles in eigen fabriek geproduceerd wordt. Het toont dat CUBIC Outdoor erg bezig is met verduurzamen en dat zij op deze manier hun steentje bij willen dragen aan de oplossing van het probleem. Spreekt dit jou aan en ben je opzoek naar een buitenkeuken? Dan raden we je aan vrijblijvend contact op te nemen.  

Editor: Media Team

Datum: 27-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: CUBIC Outdoor