Een echte houten vloer , TG Wood, Design Vloeren Nijkerk, vloerverwarming, houten vloer

Een échte houten vloer | Design Vloeren Nijkerk

100% Pure Wood. Ontdek de kracht van een échte houten vloer.

Design Vloeren Nijkerk wil zorgen dat het voor hun klanten duidelijk wordt, wat nu precies de voordelen zijn van een echte houten vloer. Daarom is gekozen om te werken met het label 100% Pure Wood. Dit label geeft aan, dat je kiest voor een 100% Pure Wood product. Zo weet je zeker dat je kiest voor een echte houten vloer.

Houten vloer

Een houten vloer is niet alleen sfeerversterkend, maar is ook een waardevolle investering. Wanneer je een houten vloer op de juiste manier onderhoudt en behandeld, kan deze vloer wel een heel leven lang mee gaan. Daarnaast is een houten vloer ook een zekere pré bij de verkoop van de betreffende woning.

Exclusieve vloer

Met het label 100% Pure Wood, kan Design Vloeren Nijkerk garanderen dat de vloer met aandacht is gemaakt, en niet voortkomt uit massaproductie. Elke vloer, voorzien van het label, wordt zorgvuldig behandeld en op verscheidene punten in het ontwikkelingsproces gecontroleerd. Zo ontstaat er een exclusieve houten vloer, keer op keer. Het kwaliteitsproduct wordt dus ondersteunt door het 100% Pure Wood label.

100% Pure Wood

Design Vloeren Nijkerk zorgt ervoor dat het label op een herkenbare manier terugkomt op de website, in hun showroom, maar ook in diverse marketing-uitingen. Zo wordt er duidelijk aangetoond welke producten zijn voorzien van het 100% Pure Wood label.

Een echte houten vloer , TG Wood, Design Vloeren Nijkerk, vloerverwarming, houten vloer

De voordelen

Wat zijn de voordelen van een houten vloer, is een vraag die vaak wordt gesteld. Om hier antwoord op te kunnen geven, heeft Design Vloeren Nijkerk de voordelen even op een rijtje gezet. Een houten vloer is duurzaam, tijdloos, sfeervol, eenvoudig in onderhoud en milieubewust!

Vloerverwarming

Een houten vloer kan makkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming. Het is klopt dat een tegel-, of pvc-vloer sneller warm wordt dan een houten vloer. Echter koelen deze vloeren ook weer sneller af dan een houten vloer. Hout is natuurlijk van zichzelf al een warme vloer en zorgt er dus voor dat de vloerverwarming niet altijd nodig is. Er wordt wel aangeraden om je goed te laten informeren door een vakspecialist als het gaat om het leggen van houten vloeren in combinatie met vloerverwarming.

Een echte houten vloer , TG Wood, Design Vloeren Nijkerk, vloerverwarming, houten vloer

____

Lees meer over de kracht van een échte houten vloer!

____

Tekst: Design Vloeren Nijkerk
Fotografie: Design Vloeren Nijkerk

 

Design Vloeren Nijkerk

 

Meer projecten bekijken van Design vloeren Nijkerk?

 

 


Een echte houten vloer , TG Wood, Design Vloeren Nijkerk, vloerverwarming, houten vloer

Design Vloeren Nijkerk


Design Vloeren Nijkerk is bekend voor consumenten zoals jij die op zoek zijn naar dé perfecte vloer. Die ene, exclusieve houten vloer die uw woning omtovert tot een plek waar u écht thuis komt.

__
Meer informatie over Design Vloeren Nijkerk?