• JEE-O
  • Hoofdkantoor
  • Binderskampweg 29U11
  • 6545 CA Nijmegen

Een eigen droombadkamer samenstellen | JEE-O 

De badkamer is de ruimte waar je tot rust komt. Na een lange dag werken verlang je naar een warme douche of een volgelopen bad. Deze ruimte moet dan ook volledig aan je eigen wensen en behoeften voldoen. Je wilt alles op elkaar afstemmen van de kranen tot aan het handdoekenrek. JEE-O maakt het mogelijk om je badkamer volledig in dezelfde look en feel te krijgen. Het nieuwe en uitgebreide assortiment van de Slimline collectie maakt het mogelijk om jouw droombadkamer te creëren.  

Slimline collectie 

De tijdloze Slimline collectie van JEE-O heeft een ruime keuze aan kranen en douches. Ook zijn er allerlei verschillende accessoires opgenomen in de serie. Van handdoekrek tot zeepdispenser, de Slimline collectie heeft het allemaal in dezelfde stijl. Deze serie is verkrijgbaar in drie stoere finishes, te weten geborsteld, structured zwart en brons rvs. Om je badkamer volledig af te maken heeft de Slimline serie schitterende baden en waskommen gemaakt van DADOquartz. Ten slotte heeft deze serie de keuze uit een wit of zwart mat toilet. Hierdoor wordt het samenstellen van een droombadkamer wel heel gemakkelijk.  

JEE-O 

Een robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud is wat JEE-O typeert. De producten geven rust en ruimte voor lichaam en geest en altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend, ambitieus, exclusief, extravert, stoer en gedurfd. Het bedrijf werkt met designers van over de hele wereld om de mooiste producten te ontwerpen. Het vertrekpunt van een collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze maakt JEE-O een op maat gemaakte droombadkamer voor iedereen mogelijk. 

Tekst: Ieke Hoekstra
Fotografie: JEE – O 

___

___

Wil je meer projecten van JEE-O bekijken?