Een elektrische verwarming is ‘hot’ 

Instamat Warmtetechniek BV

Overweeg je een badkamer- of keukenrenovatie? Vergeet dan niet om de radiatoren in het totaalplaatje op te nemen. Designradiatoren zijn niet alleen functioneel, maar mogen gezien worden! Of je nu een moderne, industriële of landelijke stijl hebt: er is altijd een designradiator die bij jouw stijl past. Bij Instamat, dé leverancier van hoogwaardige warmteproducten, vind je een uitgebreid assortiment radiatoren, zowel voor de cv- als elektrische verwarming. Vooral de elektrische modellen zijn momenteel ‘hot’ en dat is niet zonder reden.

Geen gedoe met leidingen

Elektrische radiatoren zijn eenvoudig te installeren, vereisen geen aanpassingen aan verwarmingsbuizen en zijn ideaal als bijverwarming. Vooral in ruimtes met vloerverwarming. Ze bieden extra warmte en comfort, terwijl veel modellen ook handige functies hebben zoals het verwarmen van handdoeken of badjassen. De JAY is bijvoorbeeld een energiezuinige, elektrische verwarming voor handdoeken en draagt bij aan de luxe van je badkamer.

Een radiator als pronkstuk in huis

Designradiatoren zijn nu veel meer dan enkel handdoekradiatoren: ze omvatten alle verwarmingsproducten met een unieke uitstraling, verschillend van traditionele paneelradiatoren. Bij Instamat kies je voor een opvallend warmteobject dat het interieur verfraait. Het besef groeit dat een radiator niet langer verborgen hoeft te worden, maar juist mag pronken als decoratief element. Met zijn bolle vorm en artistieke uitstraling is de MAAN radiator hier een goed voorbeeld van. Deze elektrische verwarming is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen en voegt een uniek accent toe aan het interieur.

Elektrische verwarming, verwarmingsproducten, Instamat Warmtetechniek BV, The Art of Living

Specialist in designradiatoren  

Instamat is na 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende marktspeler op het gebied van designradiatoren. Ze bieden hoogwaardige oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging aan het interieur zijn. Op zoek naar inspiratie? Vraag het gratis 96 pagina’s tellende inspiratieboek aan of kijk voor een verkoopadres bij jou in de buurt via www.instamat.nl.  

Editor: Media Team

Datum: 11-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living