Een energiezuinig huis

Tegenwoordig zijn we veel bezig met het onderwerp duurzaamheid. We willen allemaal ons steentje bijdragen om zo een betere leefomgeving te creëren. Dit begint bij ons thuis. Een energiezuinig huis heeft veel voordelen. Je bespaart geld, woont prettiger en draagt ook nog eens bij aan een beter milieu. Benieuwd hoe jij je huis duurzamer kan maken? Lees dan snel verder!

Onmisbaar

Licht is een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Zeker tijdens de winterdagen wordt verlichting veel gebruikt in woningen. Naast het feit dat we zonder licht in het donker leven, brengt het ook sfeer in huis. Waar men vroeger nog totaal niet bezig was met duurzaamheid, is het nu één van de belangrijkste maatschappelijke onderwerpen. Led verlichting speelt hier een belangrijke rol in. Ben jij geïnspireerd geraakt om je huis duurzamer te maken door middel van led verlichting? Neem dan een kijkje op www.elektrobode.nl!

Led verlichting

Er wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van Led verlichting. Deze energiezuinige oplossing verbruikt tot tien keer minder stroom dan bijvoorbeeld halogeen verlichting. Daarnaast is de levensduur van deze moderne verlichting een stuk langer. Een oude halogeenlamp kon je na zo’n 10.000 branduren al weggooien, terwijl een led lamp tot 50.000 branduren mee gaat. Op deze manier bespaar je niet alleen kosten, maar ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Duurzaam maar toch gezellig

Het voordeel aan led verlichting is dat, naast dat het zuinig is, ook nog eens in vele stijlen kan worden toegepast. Zo kun je bij een modern interieur kiezen voor led strips in het plafond en bij een industrieel interieur voor een grotere uitvoering. Daarnaast is het ook bij verschillende led verlichting mogelijk om het licht te dimmen. Hiermee bepaal jij gemakkelijk zelf de sfeer in de woning.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.