Een exclusief intertieurontwerp op maat: een stijlvolle woning met een behaaglijk gevoel

Studio MBC

Voor dit jonge gezin heeft Studio MBC een exclusief interieurontwerp op maat gecreëerd. Het interieur is ontworpen naar aanleiding van de levensstijl en wensen van het gezin. Het resultaat is een stijlvolle woning die luxe uitstraalt, maar tegelijkertijd warm en leefbaar aanvoelt. Met aandacht voor detail en functionaliteit is een interieur ontworpen waarin elk element bijdraagt aan het comfort en welzijn.

Gevoel van warmte in de woonkamer

Bij het betreden van de woonkamer wordt je direct overvallen met een behaaglijk gevoel. Dit heeft de ruimte te danken aan de donkere, houten wandkast dat van nature warmte uitstraalt. Deze uitstraling wordt versterkt door de ingebouwde kachel. De grote zithoek is het middelpunt van de ruimte en is ontworpen met het oog op het samenzijn met het gezin en ontspanning. Zo biedt de gestikte hoekbank ruimte voor het gezin om te genieten van quality time, terwijl er ook genoeg plaats is voor familie en vrienden om te socializen.

Interieurontwerp, interieurontwerp, MBC Studio, The Art of Living

Functionele ruimte en verbonden met het gezin

Uniek is de kantoorruimte die direct aan de woonkamer grenst. Dankzij de stalen deur met glazen doorkijk zijn de ouders altijd betrokken bij het gezinsleven. Zelfs als ze aan het werk zijn. De kantoorruimte is niet alleen functioneel ingericht. Hij sluit harmonieus aan op de rest van het interieur en beschikt over een huiselijke sfeer.

Ruimte voor de kookliefhebber

Vanwege een passie voor koken is een grote, open leefkeuken gerealiseerd die naadloos overloopt in de leefruimte. Compleet met een ruime eethoek en gezellige eetkamerbank. Terwijl maaltijden bereid worden, kunnen de gezinsactiviteiten aan tafel doorgaan. De keuken is voorzien met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende werkruimte. Hierdoor is koken alsmaar leuker geworden.

Interieurontwerp, interieurontwerp, MBC Studio, The Art of Living

Verschillende ruimtes, één geheel

Luxe behang accentueert de muren en komt in elke ruimte terug. Het zorgvuldig gekozen dessin zorgt hierdoor voor een samenhangend geheel doorheen de gehele woning. Bijzonder is dat elke kamer toch zijn eigen karakter weet te behouden.

Lichtplan op maat

Om het gehele interieur te voorzien van hoogwaardige verlichting, is een lichtplan op maat gemaakt. Met een op maat gemaakt lichtplan wordt het dagelijkse leven vereenvoudigd en zorgt voor een optimaal wooncomfort. Bovendien wordt voor iedere ruimte de gewenste sfeer gecreëerd. Van helder licht in de keuken tot warmer, zacht licht in de leefruimte.

Editor: Media Team

Datum: 18-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Studio MBC