Een exclusieve CARDOK autolift  

CARDOK

Ongeveer zes jaar geleden kwam CARDOK, een Zwitsers bedrijf, naar de Benelux. Vanuit Zwitserland leveren en installeren zij autoliften door heel Europa. De innovatieve systemen van CARDOK Benelux worden vanuit de hoofdzetel in (B) Herentals verdeeld over het hele gebied. Inmiddels staan zij bekend om hun fantastische high-end autoliften voor exclusieve villabouw projecten. Dit zijn projecten waarbij de bewoners het gemak van een autolift willen ervaren. CARDOK doet dit met veel overgave en weet keer op keer te verbazen met de meest unieke autoliften.  

c

Autoliften op maat 

Voordat CARDOK kan beginnen met het plaatsen van een autolift wordt goed met de bouwheer en architect overlegd. Er is erg veel mogelijk, inclusief een brede optielijst, en daarom is het noodzaak de wensen en eisen van de bouwheer goed voor ogen te hebben. Welke functies moet de lift hebben, hoe komt deze er uit te zien en op welke manier wordt de lift een meerwaarde voor de woning? Dit zijn allemaal vragen die rond de tafel gesteld zullen worden. Alles wordt vervolgens op maat van de klant ontworpen en geproduceerd.  

Huislift_Autolift_Cardok_The Art Of Living

Kwaliteit  

CARDOK ontwikkelt en produceert zijn autoliften aan de hand van de hoogste kwaliteitseisen en gaat steeds voor 100% tevredenheid van de bouwheer, zodat exclusiviteit en duurzaamheid gewaarborgd is. Hierdoor wordt de kwaliteit gegarandeerd en weet de bouwheer wat hij kan verwachten. 

Autoliften_CARDOK_The Art Of Living

Installatie  

Voordat de lift geïnstalleerd kan worden vinden er al veel stappen plaats. CARDOK is graag vroeg betrokken bij het project zodat zij al vroeg het advies uit kan brengen aan de bouwheer en/of architect. Hierdoor komen zij tijdens de installatie niet voor verrassingen te staan. De installatie wordt door het CARDOK Team gedaan en duurt, bij de meeste projecten, ongeveer één volle week. Vervolgens komt het CARDOK Team periodiek terug om de autolift te onderhouden, zodat er optimaal en jarenlang van de lift genoten kan worden. 

Editor: Media team

Datum: 05-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: CARDOK