Een exclusieve lift in huis

Viking Liften

Het installeren van een lift brengt veel gemakken met zich mee. Door een lift in huis is jouw woning in een keer toekomstbestendig. Ben je over een aantal jaren wat slechter ter been dan kun je eenvoudig de lift pakken naar de bovengelegen verdiepingen. Maar naast het praktische aspect van een huislift bieden ze ook luxe en exclusiviteit. Hierbij draait het niet alleen om het verplaatsen tussen de verschillende verdiepingen, maar het draait veel meer om het design en het uiterlijk van de lift. Door te kiezen voor een bijzonder ontwerp kun je ervoor zorgen dat de lift naadloos integreert met het interieur van de woning. Viking Liften weet precies hoe dit werkt en daarom tonen we je graag deze mooie lift in huis.

Lift in huis, nieuwbouwwoning, Viking Liften

Volledig op maat en naar wens

Deze schitterende lift werd geïnstalleerd in een nieuwbouwwoning in Heveadorp. De nieuwbouwwoningen in deze omgeving kenmerken zich aan hoge wanden. Dit betekent dat de huizen groter zijn dan de gemiddelde woningen. Een huislift is dus geen overbodige luxe is. Daarom kozen de bewoners van deze woning voor een prachtige maatwerk lift. De hoogte van de design lift moest aangepast worden naar de hoge wanden en daarnaast werd hij volledig naar smaak vormgegeven. De bewoners kozen bijvoorbeeld voor witte liftdeuren die bij iedere verdieping passen en ze lieten de vloerbedekking van de eerste verdieping doorlopen in de lift. Hierdoor werd de huislift écht onderdeel van het interieur

Lift in huis, nieuwbouwwoning, Viking Liften

Meer over Viking Liften

Viking Liften was verantwoordelijk voor deze prachtige lift in huis. Het hele assortiment van Viking Liften kan dan ook volledig naar wens worden aangepast. Kies zelf de kleuren en materialen uit of bedenk waar je de verlichting precies wil hebben, om zo het uiterlijk van de lift volledig vorm te geven. Dit betekent dat Viking Liften altijd een maatwerk lift kan leveren die past bij iedere interieurstijl en elk type woning. Het maakt dus niet uit wat voor een huis je hebt, een Viking lift wordt het stralende middelpunt van iedere woning.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 31-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Viking Liften