Een exclusieve villa

Livingstone

Villa Berkel en Rodenrijs, een exclusieve woning, ontworpen met oog voor detail. Het woningontwerp is volledig afgestemd op de woonwensen van de opdrachtgevers. Met zijn unieke architectuur biedt de villa twee gezichten: een ingetogen en compacte voorkant en een open en royaal ontworpen achterkant. Dit samenspel zorgt voor een speels en verrassend eindresultaat met een verbinding tussen de binnenruimte en de tuin.

Verbonden villa

De gevels van de woning kenmerken zich door een contrasterend kleurgebruik en royale dakoverstekken, waardoor de villa een robuuste uitstraling krijgt. De verspringende gevels en verschillende kapvormen geven de woning een geheel eigen karakter. De royale raampartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, waardoor het huis een comfortabele leefomgeving biedt. Tegelijkertijd zorgt het licht voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, zo worden de twee ruimtes samen één. Met in de winter de deuren dicht, maar toch een ruimtelijk gevoel. In de zomer smelten de grenzen tussen binnen en buiten samen. Het is een fijne plek om te wonen, ontspannen en te genieten.

Ruimte, comfort en genot

Een ruime villa van binnen en een heerlijk ruime buitenruimte. Niet alleen binnen genieten, maar ook in de buitenlucht onder de heerlijke veranda waar de bewoners zowel in de zomertijd als in de winterperiode veel tijd door kunnen brengen. Samen met vrienden en familie genieten van de warmte onder de warmtelamp, waarna ze ‘s avonds onder een deken op de bank ploffen in de heerlijk ruime woonkamer. In de zomer kan de tafel buiten gedekt worden en kan er optimaal genoten worden van de zon. Met de optie om af te koelen in het zwembad en verder te genieten in de schaduw onder de veranda. Een heerlijke plek om samen met je partner en kinderen onvergetelijke momenten te beleven. Een huis waar de bewoners optimaal kunnen genieten.

Kortom, deze prachtige villa is een perfecte combinatie van stijl, comfort en genot. Met zijn unieke architectuur, overvloedig natuurlijk licht en naadloze overgang tussen binnen en buiten, biedt het een ideale leefomgeving. Ben jij ook op zoek naar een architect die volledig luistert naar jouw wensen, neem dan zeker contact op met Livingstone!

Editor: Media Team

Datum: 13-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Livingstone